DOLAR 32,5821 0.18%
EURO 34,8237 0.37%
ALTIN 2.413,90-0,75
BITCOIN 21727471,32%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Fenerbahçe 2-1 Dinamo Kiev maç özeti izle Exxen
1006 okunma

Fenerbahçe 2-1 Dinamo Kiev maç özeti izle Exxen

Dinamo Kıyiv ile Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi B Grubu’nda karşılaştı. Bu akşam saat 19.45’te oynanan futbol karşılaşmasında iki takım, Fenerbahçe taraftarının önceki maçta “Putin” tezahüratının ardından ilk kez karşı karşıya geldi. Fenerbahçe 2-1’lik galibiyetle gruptaki ilk maçı kazandı.

ABONE OL
Eylül 9, 2022 00:56
Fenerbahçe 2-1 Dinamo Kiev maç özeti izle Exxen
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında Türkiye temsilcisi Fenerbahçe, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kıyiv’i sahasında ağırladı. İstanbul’daki Ülker Stadı’nda bu akşam saat 19.45’te Dinamo Kıyiv ile Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi B Grubu maçında karşılaştı. Maçı Macar hakem Tamas Bognar yönetti.

Maçın ilk yarısını önde götüren Fenerbahçe, ikinci yarıda beraberliği yakalayan Dinamo Kıyiv karşısında zorlandı. Fenerbahçe, maçın ikinci yarısında aldığı gol ile beraberlik şoku yaşadı. Fenerbahçe formasıyla ilk kez sahaya çıkan Michy Batshuayi 90+3. dakikada attığı golle sarı lacivertlileri 2-1’lik galibiyete taşıdı.
27 Temmuz’da UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2-1 skorla mağlup olan Fenerbahçe’nin taraftarlarının yaptığı “Vladimir Putin” tezahüratı yeniden gündeme geldi. Bu akşamki maç için tüm gözler İstanbul’daki Ülker Stadı’na çevrildi.

 

PUTİN TEZAHÜRATLARI TEPKİLERE NEDEN OLMUŞTU

Son olarak 27 Temmuz’da Şampiyonlar Ligi’nde Dinamo Kıyiv, Fenerbahçe’ye karşı maçı 2-1 kazanarak saf dışı bırakmıştı. Maçın 58. dakikasında Fenerbahçe taraftarlarından yükselen “Vladimir Putin” tezahüratları dikkat çekmişti. Rus saldırıları altındaki Ukrayna takımı Dinamo Kıyiv’e yönelik yapılan sözel şiddet sosyal medyada tepki toplamıştı.

Son gelişmeyle birlikte Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından yapılan yazılı açıklamada “Sebebi her ne olursa olsun tribünlerimizin bir bölümünden yükselen reaksiyonu Fenerbahçe Spor Kulübü olarak kesinlikle kabul etmiyoruz. Kulübümüz savaş sürecinin başlangıcı olan 24 Şubat 2022 tarihinde bu sürece dair tepki veren ilk kulüp olmuştur. Tüm resmi mecralarımız aracılığı ile dile getirdiğimiz mesajımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz: Savaş; yüreklilik değil, korkaklıktır!” ifadeleri kullanılmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.