DOLAR 32,4229 0.14%
EURO 34,8700 0.09%
ALTIN 2.402,330,24
BITCOIN 19316864,20%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

0

BEĞENDİM

ABONE OL

Umut Bey, eşi Nagihan Hanım’ın kendisinden 8 yaşında küçük bir kızı olduğunu ve bu kızın 19 yaşındaki oğlu Mustafa ile evden kaçtığını belirtti. Anne Nagihan Hanım, bu iddiaları kabul etti. Müge Anlı’nın programına katılan Umut Bey ve Nagihan Hanım, izleyenleri şaşırtan anlara tanık oldu.

Umut Bey, kızıyla evden kaçan karısını ve üvey oğlunu anlatırken duygusal anlar yaşadı. “Sizden nefret bile etmeyeceğim. Kızımla sıfırdan bir hayat kuracağım” diyen Umut Bey, kızının velayetini almak için resmi makamlara başvurduğunu belirtti.

 

Tuğçe isimli kadın, üvey oğluna duygusal bir bağla bağlandığını itiraf ederek stüdyoda şaşkınlık yarattı. Mustafa ise pişman olmadığını belirtti: “Böyle olması gerekiyordu.”

 

Müge Anlı’nın programında, annenin ve babanın yüzleşmesi sırasında tansiyon yükseldi. Müge Anlı, Nagihan Hanım’ın çocuğunun kendilerini aynı yatakta görmesini nasıl değerlendirdiğini sorduğunda, Nagihan Hanım’ın cevabı stüdyoyu gerdi. Müge Anlı, Nagihan Hanım’a “Sen ne diyorsun terbiyesiz kadın?! Anne ile babanın arasına çocuk yatar. Babası çocuğuna sarılıp uyur. Utanmıyor musun sen?” şeklinde tepki gösterdi.

”19 yaşındaki oğlum, 29 yaşındaki üvey annesiyle kaçtı!” – Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Nisan 2024

Posted by MÜGE ANLI on Monday, April 22, 2024

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.