DOLAR 32,5669 0.13%
EURO 34,8131 0.33%
ALTIN 2.411,73-0,85
BITCOIN 21795993,53%
İstanbul
19°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Tuzla Belediye Lideri ile İmamoğlu arasında Gerginlik: ‘O Arkadaş Burayı Germeye Gelmiş’
395 okunma

Tuzla Belediye Lideri ile İmamoğlu arasında Gerginlik: ‘O Arkadaş Burayı Germeye Gelmiş’

ABONE OL
Ekim 25, 2022 20:28
Tuzla Belediye Lideri ile İmamoğlu arasında Gerginlik: ‘O Arkadaş Burayı Germeye Gelmiş’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İSKİ Tuzla İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi’nin açılış törenine katıldı. Yazıcı’nın törende Erdoğan ve Topbaş’a teşekkür ettiği konuşma sırasında salondan protesto sesleri yükseldi. Konuşma sonrası tören alanını terk eden Yazıcıya aracına kadar İmamoğlu’nun korumaları da eşlik etti.

Konuyla ilgili konuşan Ekrem İmamoğlu, Yazıcı’yı hedef alarak ‘Belli ki bir şey olmak istiyor, bir sıkıntısı var çözüm arıyor” diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın katıldığı etkinlikte gerginlik çıktı.

Yazıcı, tesisin projesinin 1998’de başladığını hatırlatarak ‘Projenin birinci etabını başlatan, hizmet siyasetinin lideri Recep Tayyip Erdoğan beyefendiye de teşekkür ediyorum’ ifadelerini
kullandı. Yazıcı’nın konuşması sonrası salondan protesto sesleri yükseldi.

‘280 bin Tuzlalının belediye başkanına saygınız bu mu?’

Kendisini protesto edenlere seslenen Yazıcı, ‘Ben üç dönemdir belediye başkanıyım, 280 bin Tuzlalının belediye başkanına saygınız bu mu, protestonuzu kınıyorum’ ifadelerini kullandı. Konuşma sonrası tören alanını terk eden Yazıcı’ya aracına kadar İmamoğlu’nun korumaları da eşlik etti.

‘O arkadaş burayı germeye gelmiş’

Şadi Yazıcı’nın konuşması sonrası kürsüye çıkan İmamoğlu, ‘O arkadaş burayı germeye gelmiş. Bakın provakasyona devam ediyor, ilgilenmeyin. Bugün buraya kötü bir ruh haliyle gelmiştir ancak dinlemenizi isterdim. Tuzağa düşmeyeceksiniz. Belli ki bir şey olmak istiyor, bir sıkıntısı var çözüm arıyor’ ifadelerini kullandı.

Olayın görüntüleri

Kaynak: https://onedio.com/haber/tuzla-belediye-baskani-ile-imamoglu-arasinda-gerginlik-belli-ki-bir-sey-olmak-istiyor-1102596

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.