DOLAR 32,5669 0.13%
EURO 34,8131 0.33%
ALTIN 2.411,73-0,85
BITCOIN 21795993,53%
İstanbul
19°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kıyma 2. Sezon 5. Bölüm Full İzle dizipal
3669 okunma

Kıyma 2. Sezon 5. Bölüm Full İzle dizipal

Kıyma 2.Sezon 3.Bölüm Full İzle dizipal Yeni Sezon Bölümleri Blutv ekranlarında sizlerle oluyor. Dizipal Kıyma 2 sezon bölümleri izle

ABONE OL
Ekim 25, 2022 15:04
Kıyma 2. Sezon 5. Bölüm Full İzle dizipal
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıyma 2.Sezon 3.Bölüm Full İzle dizipal Yeni Sezon Bölümleri Blutv ekranlarında sizlerle oluyor. Dizipal Kıyma 2 sezon bölümleri izle

 

BluTV de yayınlanan Kıyma dizisi insanlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. BluTV üyesi olmayan binlerce dizi severler Kıymanın 2. Sezon 5. Bölümü nereden nasıl izlerim diye internet ortamında aramaya başladılar.

 

Kıyma 2. Sürem 5. Bölüm İzle.Vatanımızda dizi ve film platformlarından önde gelen BluTV Kıyma dizisiyle adından oldukca söz ettirmeye devam ediyor. Binlerce üyesi bulunan BluTV Kıyma dizisinin peşinden üye sayısını iki katına çıkardı. Sıfır Bir dizisiyle adından söz ettiren oyuncular bu dizi de başrolde BluTV üyeleriyle buluşacak. Sokak yaşamının zorluklarıyla savaşım veren 3 gencin öyküsünü özetleyen Kıyma 2. sezonu ile sizlerle.

 

Dizipal Kıyma 2. Sürem İzle

Mahalle kültürünü ve sokak dilini keyifli ve trajikomik bir halde anlatmaya hazırlanan ‘Kıyma’, büyük şehirde barınma çabasını seyirciye anlatacak. Doğal olarak ki bu büyük kent İstanbul’un ufak, değişik kültürlerden insanların yaşamış olduğu bir mahallesini merkezine alan hikayede Ömer, Poyraz ve Tufan yasadışı işleri bırakıp temiz bir sayfaya adım atmak için kebapçı açıyor sadece beklenmedik vakalar bununla beraber gelişiyor.

 

BluTV, en sevilen yapımlarından önde gelen ‘Sıfır Bir Adana’ ve ‘Sokağın Evlatları’nın yaratıcılarından yeni bir diziyi seyircileriyle bir araya getiriyor. ‘Kıyma’, Adanalı bir grup arkadaşın İstanbul’a gelip bir kebapçı açmasıyla yaşadıkları anlatılıyor. Mahalle kültürünü ve sokak dilini keyifli ve trajikomik bir halde anlatmaya hazırlanan ‘Kıyma’, büyük şehirde barınma çabasını seyirciye anlatacak. İstanbul’un ufak, değişik kültürlerden insanların yaşamış olduğu bir mahallesini merkezine alan hikayede Ömer, Poyraz ve Tufan yasadışı işleri bırakıp temiz bir sayfaya adım atmak için kebapçı açıyor sadece beklenmedik vakalar bununla beraber gelişiyor.

Kabahat ve aksiyonun bol miktarda yer alacağı ‘Kıyma’da özlenen sokak mizahı da bilhassa karakterler arası diyaloglarda yaşanacak. Hapisten çıktıktan sonrasında Adana’dan ayrılıp İstanbul’da temiz bir yaşam kurmaya gelen Ömer, Poyraz ve Tufan tüm umutlarını kıyma kebabına bağlıyor. Açtıkları dükkan Ömer, Poyraz ve Tufan için hayatlarındaki en mühim şey olacak.

 

Blutv ekranlarında 1. sezonunun ardından çekimleri başlayan Kıyma dizisinin 2.sezon bölümleri yayınlanmaya başladı. Kıyma 2.Sezon 5.Bölüm Full İzle Blutv

KIYMA 2. SEZON BÖLÜMLERİ İZLE

Blutv ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından beğenilen dizinin 2. sezon bölümleri meraklı gözler ile bekleniyordu. Kıyma Dizisinin 2. sezon bölümleri nereden ve nasıl izlenir detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

 

KIYMA DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Adana’dan büyük hayallerle İstanbul’a gelen üç arkadaş yeni bir mahallede temiz bir başlangıç yapmak ister. Ancak bela yakalarını bırakmaz. Projenin türü ise yerli aksiyon, macera ve polisiye olacak.

 

Projenin oyuncu kadrosu içerisinde Emrullah Sürmeli (Baran), Cengizhan Yurdutek (Poyraz), Mustafa Yılmaz (Reşat), İrfan Ballı (Tufan), Ömer Varol (Kado) ve Salih İnci (Ömer) gibi isimler yer alıyor.

KIYMA DİZİSİ NEREDEN NASIL İZLENİR?

 

Kıyma dizisinin 2. sezon bölümleri blutv ekranlarında yayınlanmaya başlandı. Blutv aboneleri Kıyma Dizisini diledikleri yerde diledikleri zaman kesintisiz izleyebilmektedir. Blutv aboneliği olmayanlar bu diziyi izlemesi mümkün değildir. Diğer korsan dizi ve film sitelerinden izlenilmesi tavsiye edilmez.

 

Kıyma 2. Sezonu Nereden İzleyebilirim?

BluTV, 2015 senesinde Doğan Tüm ortaklık çatısı altında kurulan, gerçek zamanlı veri akışı ve seç-izle vesilesiyle web üstünden hizmet veren bir medya sağlayıcısıdır. İstediğin Vakit, İstediğin Yerden İzlemek için Üye Ol.BluTV‘de Yerli-Yabancı Film, Dizi, Belgesel ve Hususi Yapımları HD Kalitesiyle İzle.BluTVaylık üyelik tutarı; kredi/banka kartı kullanılarak meydana getirilen ödemelerde 34,90TL‘dir.BluTVsenelik üyelik tutarı; kredi/banka kartına tutarı 274,80TL‘dir. Isterseniz, kredi kartınız ile 22,90TL*12 taksit yapabilirsiniz.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.