DOLAR 32,6367 0.32%
EURO 34,8342 0.36%
ALTIN 2.415,49-0,70
BITCOIN 21797872,77%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme Sitesi 2022 Önerileri dizipal, diziyo, dizigom
397 okunma

Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme Sitesi 2022 Önerileri dizipal, diziyo, dizigom

Öğrenciler dahil birçok kişinin ücretsiz şekilde film ve dizi izleme platformlarını aradığını bildiğimiz için sizler için netflix dizilerini ücretsiz izleme sitesi başlıklı yazımızı hazırladık.

ABONE OL
Ekim 8, 2022 15:51
Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme Sitesi 2022 Önerileri dizipal, diziyo, dizigom
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Listelediğim siteler sayesinde ve ipuçları ile ücretsiz netflix izleme şansından yararlanacaksınız. İşte altın değerindeki o bilgiler…

Netflix Ücretsiz İzlemek Mümkün Mü?

Netflix platformu şuanda1 ay ücretsiz üyeliksağladıktan sonra kullanıcılardan üç farklı seçenek altında ücretlendirme istiyor. Temel plan üyeliğinde37,99 aylık ücretindenbaşlayarak, Standart üyelikte57,99 TLve çoklu kullanıcı imkanı sunan özel planda 77,99 TL aylık ücretlendirmevardır.

Tabi bu ücretlerin belirli zaman aralıklarında artması insanların da bu miktarları ödemek istememesine neden olmaktadır. Bu durumda birçok kullanıcı daücretsiz netflix izlememümkün mü diye aramaktadır. Ben de sizler için bedava netflix filmleri izlemenize yardımcı olacak bu listeyi hazırladım.

 

 

Netflix Dizilerini Ücretsiz İzleme Sitesi 2022 Listesi

Son zamanlarda kullanıcılar tarafından sıkla aranılan ücretsiz netflix izleme sitesi önerisi için alt başlıklar altında önereceğim siteler bedava şekilde hem diziler hem de filmleri takip etmenizi sağlar. İşte sizler için derlediğimNetflix dizilerini ücretsiz izleme sitesi 2022 listesi şöyledir;

1. Bedava Netflix İzleme Önerisinde İlk Sıra: Dizipal

Dizipal sitesi ücretsiz netflix izleme arayıcıları için en iyi alternatiflerden birisidir. Sitede güncel olarak netflix en çok izlenen fimleri ve dizileri paylaşılmaktadır. Ayrıca BluTv, Prime Video, Gain, Exxen gibi platformların da çok izlenenlerini paylaşan sitede aradığınız birçok şeyi kolayca bulabilirsiniz.

 

 

  • Avantajı:Sitenin çok sayıda içeriğe sahip olması
  • Dezavantajı:Sitenin belirli aralıklarla kapatılıyor olması

Site kapatıldığı zaman twitter üzerinden aynı adlı hesabın paylaştığı linke erişerek güncel siteye ulaşabilirsiniz.)

 

 

2. Netflix Ücretsiz İzlemek İçin: Diziyo

Diziyo sitesi de ücretsiz netflix hesabı arayan kullanıcıların aradıkları her şeyi bulmasına yardımcı olan bir hizmet sunmaktadır. Bu sitede ücretsiz şekilde tüm yerli ve yabancı dizileri kolayca bulabilir ve yüksek kalitede izleyebilirsiniz.

 

  • Avantajı:Sitedenin zengin bir film ve dizi arşivine sahip olması
  • Dezavantajı:Sitenin çok sayıda reklam eklentisi ile içeriklere erişime yaşanan zorluk

3. Ücretsiz Netflix Dizileri Arayanlara: Dizigom

Ücretsiz netfilix dizilerini arayan kullanıcılar için Türkçe altyazılı bir şekilde yüzlerce farklı seçeneği içerisinde barındıran Dizigom sitesi sizler için iyi bir seçenek. Yabancı dizi ve filmleri kolayca altyazılı şekilde tüm sezonlarıyla bulabilirsiniz.

 

 

  • Avantajı:Sade görünümlü sitesi ve zengin içeriği
  • Dezavantajı:Popüler olan veya kaliteli seçkiler arasıda yer alan dizilerin olmaması ya da geç yüklenmesi

4. Netflix Filmleri İzlemek İçin Ücretsiz Site: Filmmom

Eğer Netflix filmlerini ve dizilerini bedava izlemek istiyorsanız en popüler dizileri güncel olarak yayınlayan Filmmom sitesi mutlaka listenizde yer almalıdır. Sitede türlerine göre filmler ve diziler kategorize edilmiş ve sade bir ara yüzü vardır. Ücretsiz bir şekilde sitedeki tüm içerikleri kullanabilirsiniz.

 

 

  • Avantajı:Basit arayüz ve uzun zamandır içerik paylaşmaya devam etmesi
  • Dezavantajı:Popüler diziler hariç nadir bulunan veya çok seyredilmeyen içeriklerin yer almayışı

 

5. Ücretsiz Netflix İzleme Alternatifi: Watchill

Yabancı diziler ve filmler için en kapsamlı sitelerden birisi Watchill’dir ancak sitenin erişime sık sık engellenmesi olumsuz dezavantaj oluşturmaktadır. Bu nedenle listede aşağı kısımlara attım. Ancak buna rağmen ücretsiz netflix izleme alternatifleri için kapsamlı bir sitedir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.