DOLAR 32,6367 0.32%
EURO 34,8342 0.36%
ALTIN 2.415,49-0,70
BITCOIN 21797872,77%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akbank mobil uygulaması çöktü milyonlarca kişi kredi kartlarında yanlış bakiye sorunu ile karşı karşıya
342 okunma

Akbank mobil uygulaması çöktü milyonlarca kişi kredi kartlarında yanlış bakiye sorunu ile karşı karşıya

Akbank mobil uygulaması çöktü. Akbank son dakika büyük kriz yaşıyor. Mobil uygulamanın çökmesi ile birlikte milyonlarca müşterinin kredi kartında yanlış bakiye sorunu ortaya çıktı.

ABONE OL
Ekim 8, 2022 13:55
Akbank mobil uygulaması çöktü milyonlarca kişi kredi kartlarında yanlış bakiye sorunu ile karşı karşıya
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akbank geçtiğimiz yıl yaşadığı büyük krizin benzerini Bugün de yaşıyor. Akbank’ın mobil uygulaması çöktü. Akbank mobil uygulama hatası ile karşı karşıya kalan kullanıcılar aynı zamanda Kredi kartlarında yanlış bakiye sorunu da yaşıyor.

 

Akbank mobil uygulaması bu sabah saatlerinde çöktü. Akbank müşterileri uygulama üzerinden İslam yapamayınca müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştı. Ancak Türkiye genelinde yaşanan sorun sebebiyle müşteri hizmetleri numaraları da kilitlendi. Sosyal medyadan paylaşım yapan Akbank müşterilere Kredi kartlarında yanlış bakiye gösterimi sorunu olduğunu söylüyor. Peki, Akbank mobil uygulama neden çöktü? Akbank hacklendi mi?

 

 

AKBANK MOBİL UYGULAMA ÇÖKTÜ MÜ?

Akbank geçtiğimiz yıl yaşadığı sorunun benzerini Bugün de yaşamaya başladı. Twitter’dan paylaşım yapan binlerce Akbank müşterisi mobil uygulamanın çöktüğünü iddia etti. Peki Akbank mobil uygulama çöktü mü? Akbank mobil uygulama neden açılmıyor? Sosyal medyadan yapılan paylaşımlara göre Akbank mobil uygulama çöktü. Aynı zamanda kredi kartı bakiyeleri de hatalı gösteriliyor. Yanlış bakiye sorunu Akbank müşterilerini İsyan ettirdi.

 

 

AKBANK’TAN SON DAKİKA MOBİL UYGULAMA AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz yıl yaşanan benzer bir sorun nedeniyle günlerce hizmet veremeyen Akbank bugün de müşterilerini mağdur etti. Akbank mobil uygulamanın çökmesi ile birlikte sabah saatlerinden itibaren müşterilerin kredi kartı bakiyelerin de yanlış bakiye gösterme sorunu başladı. Sorunun hala devam etmesi nedeniyle Akbank müşteri son derece endişeli.

Akbank’a yaşanan sorunla ilgili sosyal medya hesaplarından açıklamalarda bulundu. Akbank’tan yapılan açıklamada “Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan teknik aksaklığın ek kısa sürede giderilmesi için çalışıyoruz” denildi.

 

Kaynak: AdanaSesHaber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.