DOLAR 32,5276 0.03%
EURO 34,7051 0.01%
ALTIN 2.432,040,00
BITCOIN 21643162,71%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

İBB adayı Murat Kurum’dan bilindik sözler: Heyecanımız var, gençliğimiz var!
354 okunma

İBB adayı Murat Kurum’dan bilindik sözler: Heyecanımız var, gençliğimiz var!

AK Parti'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Murat Kurum, "Hedeflerimiz var, heyecanımız var, gençliğimiz var" dedi. Bu sözler, Ekrem İmamoğlu'nun 2019 yılında yaptığı bir konuşmadaki sözlere benzetildi.

ABONE OL
Ocak 8, 2024 13:48
İBB adayı Murat Kurum’dan bilindik sözler: Heyecanımız var, gençliğimiz var!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti’den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Murat Kurum, “Hedeflerimiz var, heyecanımız var, gençliğimiz var” dedi. Bu sözler, Ekrem İmamoğlu’nun 2019 yılında yaptığı bir konuşmadaki sözlere benzetildi.

Kurum, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan adaylığı sonrası bugün İstanbullularla buluştu. Katıldığı bir etkinlik sonrasında basın mensuplarının karşısına geçen Kurum, hedefleri ve heyecanını dile getirdi. Kurum, “Hedeflerimiz var, heyecanımız var, gençliğimiz var. İstanbul’u hep birlikte daha güzel yarınlara taşıyacağız” dedi.

Kurum’un bu sözleri, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 2019 yılında iptal edilen ilk başkanlık seçiminin ardından yaptığı konuşmada kullandığı “Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var” sözlerine benzetildi.

Kurum’un bu sözleri, seçim kampanyasının nasıl şekilleneceğinin de bir göstergesi olarak yorumlandı. Kurum’un, İmamoğlu’nun kullandığı “hedefler”, “heyecan” ve “gençlik” gibi kavramları kullanarak, İmamoğlu’nun vaatlerini sahiplenmeye çalıştığı ve seçmene bu vaatleri yerine getireceğine dair güvence vermeye çalıştığı söyleniyor.

Seçim kampanyasının nasıl şekilleneceğini ilerleyen günlerde göreceğiz. Ancak, Kurum’un bu sözleri, seçim kampanyasının rekabetli geçeceğinin bir göstergesi olarak görülüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.