DOLAR 32,6021 0.25%
EURO 34,8428 0.37%
ALTIN 2.413,10-0,80
BITCOIN 21712911,14%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Taraftarium24 Şampiyonlar Ligi maçları izle bedava Justin Tv Şampiyonlar Ligi izle Exxen şifresiz kaçak
460 okunma

Taraftarium24 Şampiyonlar Ligi maçları izle bedava Justin Tv Şampiyonlar Ligi izle Exxen şifresiz kaçak

Taraftarium24 Şampiyonlar Ligi maçları izle bedava linki futbolseverler tarafından sıklıkla aranıyor. Şampiyonlar Ligi maçları 2022 çeyrek final heyecanıyla devam ediyor. Bu harika maçları izlemek isteyenler Şampiyonlar Ligi izle Justin Tv Şampiyonlar Ligi izle Exxen şifresiz kaçak şeklinde aramalar yapıyorlar. Şampiyonlar ligi maçları 2022 hangi kanaldan izlenir? Exxen canlı izle Selçuk sports, T24 taraftarium24hd, 31 Netspor Tv, Skor 7 24 TV, Justin tv 9 canlı izle gibi adresler merak ediliyor. 2022 Şampiyonlar Ligi grup ilk maçları 6-7 Eylül tarihlerinde oynanacak. İşte maç programı ve Şampiyonlar Ligi izleme programı:

ABONE OL
Eylül 15, 2022 22:36
Taraftarium24 Şampiyonlar Ligi maçları izle bedava Justin Tv Şampiyonlar Ligi izle Exxen şifresiz kaçak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taraftarium24 Şampiyonlar Ligi maçları izlebedava linki futbolseverler tarafından sıklıkla aranıyor. Şampiyonlar Ligi maçları 2022 çeyrek final heyecanıyla devam ediyor. Bu harika maçları izlemek isteyenler Şampiyonlar Ligi izle Justin TvŞampiyonlar Ligi izle Exxenşifresiz kaçak şeklinde aramalar yapıyorlar. Şampiyonlar ligi maçları 2022 hangi kanaldan izlenir? Exxen canlı izle Selçuk sports, T24 taraftarium24hd, 31 Netspor Tv, Skor 7 24 TV, Justin tv 9 canlı izle gibi adresler merak ediliyor. 2022 Şampiyonlar Ligi grup ilk maçları 6-7 Eylül tarihlerinde oynanacak. İşte maç programı ve Şampiyonlar Ligi izleme programı:

 

Taraftarium24 Şampiyonlar Ligi maçları izle bedava

UEFA Şampiyonlar Ligi grup heyecanı devam ediyor. Günün en önemli maçında Bayern Münih ile Barça karşı karşıya geliyorlar. Liverpool ise sahasında Ajax ile oynuyor. Tottenham, Sporting deplasmanına giderken İnter ve Plazen deplasmanında üç puan arayacak. Bayern Leverkusen ile Atletico Madrid mücadelesi de nefesleri kesecek. Marsilya – Frankfurt mücadelesinde bakalım Cengiz sahaya çıkacak mı? Günün diğer bir maçında ise Porto ile Club Brugge karşılaşacaklar.

Günün maç programı ise şöyle:

19:45 Sporting CP – Tottenham

19:45 Viktoria Plzeň – Inter

22:00 Bayern Münih – Barcelona

22:00 Leverkusen – Atlético Madrid

22:00 Liverpool – Ajax

22:00 Marsilya – E. Frankfurt

22:00 Porto – Club Brugge

Taraftarium24 Sporting Tottenham Maçı Canlı İzle Şifresiz

Tottenham’ın eski genç yıldızı Marcus Edwards, Sporting formasıyla eski takımına karşı mücadeleye çıkıyor. Deutsche Bank Park’ta golsüz bir 65 dakika geçirdikten sonra Edwards, açılış golünü evine çarptı ve sadece iki dakika sonra Francisco Trincao’ya Sporting’in liderliğini ikiye katladı ve Portekiz devleri Nuno Santos’un geç bir vuruşu sayesinde topyekün bir zafer elde edeceklerdi.

Üçlü sol ayak golü kesinlikle Tottenham’ın bu hafta sonu en çok neye dikkat etmesi gerektiğini bilmesini sağlıyor ve Sporting bir hafta boyunca genç ve yenilikçi menajerleri Amorim’in Chelsea’deki iş etkisi ile bağlantılı olduğunu gören spekülasyonlara yenik düşmedi. Ligde Portimonense’i 4-0 geçti. Sporting şu anda üç maçlık bir galibiyet serisine sahipken, tüm müsabakalarda yedekte üç galibiyet ve dokuz gol atarken, bir maç gününün ardından D Grubu’nun zirvesinde yer alan Sporting, şimdi Premier’den çıkmak için bir rakibe karşı çıplak bir rekor kırmayı hedefliyor.

 

Aslında Lions, İngiliz rakiplerine karşı altı Şampiyonlar Ligi maçında galibiyet alamadı ve arka arkaya galibiyetlerle ilk Avrupa sezonunu hiç açmadı. Bu nedenle, Tottenham uzun uyuşukluk döneminden yararlanmak istediği için tarih kesinlikle ev sahiplerinin aleyhine.

Kralbozguncu Sporting Tottenham maçını canlı izle netspor webspor idman tv selçuk sport hd canlı maç radyo anlatım seyret. Selçuk Spor Sporting Tottenham bedava kaçak linki. Sporting Tottenham Inat TV, Futbolcafe, matbet, jojobet, twitter, facebook, telegram, instagram, selçuk Sports hd giriş 49 şifresiz canlı maç izle.

Taraftarium24 Bayern Münih Barcelona Maçı Canlı İzle Şifresiz

Bayern Münih Barcelona maç izle, Bayern Münih Barcelona Kralbozguncu bein sport hd canlı maç izle, Selçuk Spor Tv Justin tv 9 izle Bayern Münih Barcelona canlı izle, Facebook Lig tv Bayern Münih Barcelona canlı maç izle BeIN Sports 1’den canlı bedava şifresiz Bayern Münih Barcelona maçını izle Netspor Bayern Münih Barcelona maçı izle taraftarium24 Bayern Münih Barcelona Bedava kaçak izle Selçuk Tv şifresiz Bayern Münih Barcelona kesintisiz canlı izle donmadan canlı Bayern Münih Barcelona izle, Bayern Münih Barcelona canlı izle justin tv, Bayern Münih Barcelona canlı izle taraftarium24

 

Taraftarium24 Viktoria Plazen İnter Maçı Canlı İzle Şifresiz

Şehir rakipleri Milan’ın derbi yenilgisinden birkaç gün sonra – üç maçta ikinci Serie A yenilgileri – Inter, son Şampiyonlar Ligi sezonuna San Siro’da kıtanın en iyi takımlarından biriyle başladı.

Geçen sezonun eleme turlarında Liverpool’u yakın bir yere koymayı başarmasına rağmen, Nerazzurri geçen Çarşamba günü ebedi Bundesliga şampiyonu ile boy ölçüşemedi ve molanın her iki tarafında da yenen goller, C Grubu’nun açılış gecesinde 2-0 mağlubiyet almak zorunda kaldıkları anlamına geliyordu. .

 

Simone Inzaghi’nin İtalya şampiyonu olarak ikinci sezonunun Mayıs ayında Milan tarafından tahttan indirilmesi ve İtalya Kupası finalini Juventus’a kaybetmesinden bu yana, daha iyi başladı ancak son sonuçlar, Cumartesi günü Torino seçimine karşı evinde üç puan kazanma baskısının devam ettiği anlamına geliyordu.

Maç başlamadan önce masada sadece sekizinci sırada yer alan Inzaghi’nin takımı, inatçı rakiplerden bir beraberlik almak zorunda kaldı, ancak Nicolo Barella ve Marcelo Brozovic arasındaki büyülü bir ilham anı nihayet 89. dakikada konuk savunmanın kilidini açtı.

Inter şimdi Serie A’daki son yedi iç saha maçının her birini kazandı, ancak yoğun bir sonbahar programında bir sonraki çıkışları onları Çek Cumhuriyeti’ne gönderiyor ve burada 2019’da Şampiyonlar Ligi’ne yaptıkları önceki ziyaretlerinde Slavia Prag’ı 3-1 yendiler. .

 

 

Her ikisi de Şampiyonlar Ligi kampanyalarının açılış gününde yenildiler, Inter Milan ve Çek şampiyonu Viktoria Pilsen Salı gecesi Stadion mesta Plzen’de buluşuyor.

İkili, birinci günün galipleri Bayern Münih ve Barcelona’yı da içeren zorlu bir C Grubu’nda göze batmayı hedefleyecek. Bu kadar zor bir beraberlik ile, bu haftaki karşılaşma, üçüncü sıradaki karar vericinin ilk ayağı olarak faturalandırılabilir, ancak Nerazzurri bunun yerine ilk iki sırayı zorlamak istiyorsa, o zaman bir galibiyet neredeyse şarttır.

Taraftarium24 Bayern Leverkusen Atletico Madrid Canlı İzle Şifresiz

Atletico Madrid, 2022/23 Şampiyonlar Ligi kampanyasının başlangıcında Perşembe gecesi Bayer Leverkusen ile karşılaşacakları zaman arka arkaya zaferler elde etmeye çalışacak.

B Grubu açılış maçında Diego Simeone’nin takımı Porto’yu 2-1 mağlup ederken, Leverkusen grubun ilk maçında Club Brugge’a 1-0 mağlup oldu.

Porto ile beş sezonda üçüncü yerli şampiyonluğunu kazandıktan sonra Sergio Conceicao, 2019 ve 2021’de Porto ile elde ettiği Şampiyonlar Ligi çeyrek finallerindeki en iyi performansını geride bırakarak ilk kez Portekiz’in Primeira Liga’sını korumayı umuyor.

Avrupa’nın elit kulüp mücadelesinde bu iki çeyrek finalin, Porto’nun Conceicao yönetiminde ligde geride kaldığı yıllara denk gelmesi, her iki cephede de rekabet etmelerinin ne kadar zor olduğunu gösteriyor.

Dragons, Metropolitano stadyumunda Atletico’ya karşı dramatik bir finalin ardından sezonun ilk Şampiyonlar Ligi maçını kaybederken altı lig maçından sonra %100 başlayan Benfica’nın ligde şimdiden üç puan gerisinde.

 

Maç büyük ihtimalle çıkmaza girerken, Mario Hermoso’nun saptırdığı şut, sakatlığın ilk dakikasında, defans oyuncusu Mateus Uribe’nin penaltı noktasından eşitliği sağlamak için kendi sahasında topa dokunmadan önce bozuldu. Ancak Antoine Griezmann arka direğe gelerek Axel Witsel’in golüyle karşılaştı ve 111. dakikada galibiyeti getiren golü kaydetti.

Bu nedenle Porto, Salı günkü Brugge ile olan çatışmasında galibiyet elde etmek için baskı altında, aksi takdirde B Grubu’ndan ilerlemek için zorlu bir mücadeleyle karşı karşıya kalabilirler.

Taraftarium24 Liverpool Ajax Maçı Canlı İzle Şifresiz

Liverpool, Ajax’ın Salı gecesi A Grubu’nun ikinci turu için Anfield’ı ziyaret ettiği 2022-23 Şampiyonlar Ligi’nin açılış gününün tarihini yazmaya çalışacak.

Kırmızılar geçen hafta Napoli’ye 4-1 yenildiler, Alfred Schreuder’in tarafı ise Rangers’ı 4-0 yendikleri maçta kendilerini kale çizgisinin sağ tarafında buldu ve işte Sports Mole her iki kulüp için takım haberlerini topluyor.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Elliott, Fabinho, Thiago; Jota, Nunez, Diaz

Ajax: Pasveer; Rensch, Timber, Bassey, Blind; Berghuis, Alvarez, Taylor; Tadic, Kudus, Bergwijn

Taraftarium24 Marsilya Eintracht Frankfurt Maçı Canlı İzle Şifresiz

Taraftarium24 Porto – Club Brugge Maçı Canlı İzle Şifresiz

 

Exxen canlı izle Selçuk sports

Selçuk sports exxen canlı maç izle, Şampiyonlar ligi canlı izle Justin Tv, taraftarium24 Şampiyonlar Ligi canlı izle, bedava canlı maç izle

Justin Tv Şampiyonlar Ligi izle Exxen

 

Şampiyonlar Ligi çeyrek final maçları heyecanı başladı. ŞimdidenJustin Tv Şampiyonlar Ligi izleşeklinde maçın canlı yayın linkleri aranıyor. Exxen Şampiyonlar Ligi canlı izle şifresiz 4 eşleşmeye yakından göz atalım:

Taraftarium24 Şampiyonlar Ligi maçları izle şifresiz

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.