DOLAR 32,5905 0.2%
EURO 35,1071 0.22%
ALTIN 2.442,730,42
BITCOIN 21770682,67%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yeniden! ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
837 okunma

Yeniden! ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Bir döneme damgasını vuran ve 2012 yılında biten efsane dizi, Arka Sıradakiler dizisi, farklı konusu ile yıllar sonra tekrar ekranlara dönüyor.

ABONE OL
Kasım 14, 2022 16:25
Yeniden! ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir döneme damgasını vuran ve 2012 yılında biten efsane dizi, Arka Sıradakiler dizisi, farklı konusu ile yıllar sonra tekrar ekranlara dönüyor.

 

 

2014 yılında biten efsane dizi ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Bir dönemin en sevilen gençlik dizisi Arka Sıradakiler, ekranlara yeniden dönmeye hazıralnıyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan gençlik dizilerinden biri olan Arka Sıradakiler dizisi geri dönüyor. FOX TV’nin unutulmaz dizileri arasında yer alan bir yerli dizi, 2007 ile 2012 yılları arasında milyonların ilgisini çekmiş ve büyük başarı kazanmıştı. 197 bölüm yayınlanan ve Türk dizi tarihinin en dikkat çeken projelerinden birisi olarak bilinen dizinin ekranlara yeni bölümleriyle döneceği ortaya çıktı.

 

GERİ DÖNÜŞÜ SAĞLAMAK ÇOKTA KOLAY OLMAYACAK

Gazete Magazin programına önemli açıklamalarda bulunan. Bülent Çetinaslan Dizinin geri dönüşünü sağlamanın kolay olmadığını ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

 

“Altyapıyı kurmaya çalışıyoruz. Bütün oyuncuları tekrar toplamak biraz zor. Herkes ayrıldı, koptu, evlenen oldu, şehir dışında, ülke dışında olanlar var”

 

2014 yılında biten efsane dizi, Arka Sıradakiler lise hayatını anlatan bir projeydi ama geri dönüşü farklı olacak. Bülent Çetinaslan detay vermek istemedi ama lise hayatını anlatmanın mantıklı olmayacağını, herkesin değiştiğini dile getirdi.

 

 

Arka Sıradakiler projesini yeniden hayata geçirebilmek için hem yoğun şekilde çalıştıklarını hem de heyecanlı olduklarını anlatan Bülent Çetinaslan, “Eski ekibin ruhunu toplamaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşlarımız dışarıda olduğu için görüşmeler oluyor. 3-5 bölüm bir şeyler yaparsın diye konuşmalar geçiyor” diyerek anlattı.

 

FOX TV’de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisi 2012 yılında final yapmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.