DOLAR 32,6376 0.27%
EURO 34,8385 0.37%
ALTIN 2.421,73-0,44
BITCOIN 21807873,25%
İstanbul
19°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yalı Çapkını dizisinin 4. bölümü Tiktok’da viral oldu. Yalı Çapkını 4. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm full izle! Yalı Çapkını izle!
  • İyi Haber – iyihaberim.com
  • Gündem
  • Yalı Çapkını dizisinin 4. bölümü Tiktok’da viral oldu. Yalı Çapkını 4. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm full izle! Yalı Çapkını izle!
442 okunma

Yalı Çapkını dizisinin 4. bölümü Tiktok’da viral oldu. Yalı Çapkını 4. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm full izle! Yalı Çapkını izle!

ABONE OL
Ekim 15, 2022 10:36
Yalı Çapkını dizisinin 4. bölümü Tiktok’da viral oldu. Yalı Çapkını 4. bölüm izle tek parça! Yalı Çapkını son bölüm full izle! Yalı Çapkını izle!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yalı Çapkını 4. bölüm Full İzle! Dizi, Film İzleme keyfi yakala. Star TV ekranlarında 14 Ekim 2022 günü yayınlandı Dizinin dördüncü bölümü internete yüklendi. Yalı Çapkını dizisinin dördüncü bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. Yalı Çapkını 4. Bölüm Full izle.

 

 

Star TVekranlarındanYalı Çapkını dizisinin 4. bölümüyayınlandı. Dizinin dördüncü bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte yeni dizi Yalı Çapkını ile ilgili merak edilenler veYalı Çapkını 4. bölüm izlelinki…

 

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in oturduğu, senaryosunu Mehmet Barış Günger’in yazdığı “Yalı Çapkını” dizisi yakında STAR TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başına gelenleri anlatıyor.

 

 

YALI ÇAPKINI 3. BÖLÜMDE NE OLDU?

Düğünden sonra İstanbul’a gelen Seyran; hem Korhanların düzenine alışmaya hem de yeni ailesini benimsemeye çalışmaktadır. Halis Ağa’nın ise aklında Ferit ile ilgili yeni bir plan vardır.

Antep’te Suna hakkında çıkan söylentiler Kazım’ı sinirlendirir ve bir karar almaya iter.

 

YALI ÇAPKINI 2. BÖLÜMDE NE OLDU?

Korhan Ailesi; Suna yerine Seyran’ı ister. Kazım, bu teklife evet der demez hazırlıklar başlar. Seyran, bu karara itiraz etse de halası Hattuç’u da babası Kazım’ı da ikna edemez.

Seyran; Ferit ile evlenmekten kurtulmak için Yusuf’tan kendisini kaçırmasını ister. Ferit ise hayatında hiçbir şeyin değişmeyeceğini düşündüğü için bu evliliği kafasına takmamaktadır. Hem Ferit hem de Seyran için bol aksiyonlu günler başlamak üzeredir.

 

 

YALI ÇAPKINI KONUSU NE?

Sorumsuzluklarıyla ailesini en çok da dedesi Halis Ağa’yı kızdıran Ferit’in Gaziantep’ten uygun görülecek bir kızla evlendirilmesine kararı verilir. Ferit, evlenmek istemese de dedesinin sözünden çıkamaz. Uygun gelini bulmak Halis Ağa’nın en büyük gelini İfakat’in (Gülçin Şantırcıoğlu) görevidir. Gaziantep’te Korhan Ailesi’nin gelini olmaya uygun bulunan Suna’nın (Beril Pozam) isteme töreninde yaşanacak sürpriz ise hem Suna’yı hem de kardeşi Seyran’ı (Afra Saraçoğlu) etkileyecektir.

 

 

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI KİMLER?

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de oyuncu kadrosunda yer alıyor.

 

 

 

 

YALI ÇAPKINI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Star TV’nin yeni dizisi Yalı Çapkını’nın çekimleri Gaziantep’te yapılıyor.

Yalı Çapkını dizisinin Star TV‘de14 Ekim günü yayınlanan4. bölümünü tek parça fullizleyebileceğiniz link aşağıdadır.

 

YALI ÇAPKINI 4. BÖLÜM FULL İZLE

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.