DOLAR 32,5611 0.07%
EURO 34,8918 0.33%
ALTIN 2.441,330,36
BITCOIN 21890193,44%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Twitter, WhatsApp ve Instagram çöktü mü?
2002 okunma

Twitter, WhatsApp ve Instagram çöktü mü?

"Twitter, WhatsApp ve Instagram çöktü mü, sosyal medya uygulamaları ve internet neden yavaşladı? Instagram, Twitter, WhatsApp, TikTok ve YouTube gibi çoğu sosyal medyanın kullanıcıları, "Instagram, WhatsApp ve Twitter çöktü mü, internette sorun mu var? internet yavaşladı mı?" gibi soruların yanıtını araştırıyor. Çünkü kullanıcılar sosyal medyada erişim sorunu ve internette yavaşlama olduğunu bildiriyor. Kullanıcıların söyledikleri kısa sürede gündem olurken, BTK'dan flaş bir açıklama geldi."

ABONE OL
Kasım 13, 2022 19:55
Twitter, WhatsApp ve Instagram çöktü mü?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Instagram, Twitter, WhatsApp, TikTok ve YouTube… Sosyal medya uygulamaları çöktü mü, internette yavaşlama mı var? Sosyal medya kullanıcılarının iddiasına göre bazı kullanıcılar platform ve hizmetlere erişim sıkıntısı yaşıyor. Kullanıcılar, internet erişimlerinde de sıkıntı yaşadıklarını bildiriyor. Sorun yaşayanlar ise nedeni öğrenmek isteyerek “Instagram ve Twitter çöktü mü, internette sorun mu var? internet yavaşladı mı?” şeklindeki soruların yanıtını araştırıyor. İnternetin yavaşlaması ve sosyal medyaya erişim sorunu ile ilgili haberler kısa sürede gündem olurken, BTK’dan konuyla ilgili önemli bir açıklama yapıldı.

İNTERNETTE SORUN MU VAR? SOSYAL MEDYA UYGULAMALARI ÇÖKTÜ MÜ?

Kullanıcıların iddiaları Downdetector’ün Türkiye sayfasına da yansıdı. Burada YouTube, Instagram, Twitter, Telegram, TikTok ve WhatsApp gibi hizmetleri kullanan kullanıcılardan olası problemler ve yaşanan problemlerden dolayı raporlar geldiği görüldü.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.