DOLAR 32,6485 0.33%
EURO 34,8493 0.39%
ALTIN 2.418,52-0,58
BITCOIN 21686351,32%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Tozluyaka final mi yapıyor? Sevilen diziden kötü haber! Tozluyaka neden ve ne zaman final yapacak?
1269 okunma

Tozluyaka final mi yapıyor? Sevilen diziden kötü haber! Tozluyaka neden ve ne zaman final yapacak?

ABONE OL
Eylül 5, 2022 00:17
Tozluyaka final mi yapıyor? Sevilen diziden kötü haber! Tozluyaka neden ve ne zaman final yapacak?
1

BEĞENDİM

ABONE OL

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve kısa zamanda sevilen dizi Tozluyaka dizisinden hayranlarına üzen haber geldi. Başrollerinde Emre Kınay, Dolunay Soysert, Kaan Miraç Sezen’nin yer aldığı Tozluyaka dizisi final tarihi yayınladı. Peki, Tozluyaka ne zaman bitiyor? Tozluyaka final tarihi ne zaman? Tozluyaka ne zaman final yapıyor? İşte Tozluyaka finali ile ilgili merak edilen detaylar…

Tozluyaka dizisinin yayın günü FOX TV kanalı tarafından değişti. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren reyting rekorları kıran Tozluyaka dizisi oyuncu kadrosu ve konusuyla kısa sürede izleyicilerin en sevdiği yapımlar arasında yerini aldı. Tozluyaka 9. yeni bölüm yayın tarihi pazartesiden pazar gününe çekilmesi seyirciler tarafından Tozluyaka final mi yapacak sorularına cevap arıyor.

 

 

Aldığı reyting sonuçlarıyla sezon dizisi olmaya hazırlanan diziler arasında yer alan Tozluyaka dizisi yayın gününü değiştirerek yeni sezonda devam mı etmesi planlanıyor yoksa final hazırlığımı yapılıyor. Tozluyaka dizisinin yeni yayın günü Pazar olarak belirlendi. Peki Tozluyaka final mi yapacak yoksa yeni sezonda devam mı edecek.

Tozluyaka dizisi yayın günü değişti

FOX TV kanalında Dün akşam 8. son bölümü yayınlanan Tozluyaka dizisinin yayın günü değişti. Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisinin yeni yayın günü pazar olarak Tozluyaka 9. bölüm tanıtım fragmanında belirtildi.

 

 

Tozluyaka final mi yapacak

Genç ve usta oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Tozluyaka dizisi, İstanbul’da fakir semtin çocukları ile zengin çocuklarının özel bir kolejde yaşadıklarını ekrana taşıyan dizinin son yayınlanan fragmanında sırlar ortaya çıkıyor. Bu durum karşısında Tozluyaka dizisi final mi yapıyor? TOZLUYAKA final ne zaman, bitecek mi gibi soruları beraberinde getiriyor.

 

 

 

Dizinin 10. bölüm fragmanında ise Kenan’ın katil olduğu oğlu tarafından ortaya çıkar fakat gerçekte Vefa’yı Kenan öldürmemiştir.

Cemre’ye yapılan haksızlık Ali ve arkadaşları kadar Berk’in de çok pişman olmasına neden olur. Herkes yaptığı hatayı telafi etme derdindeyken Ali ve Berk’e uyarı niteliğinde bir başka gizemli mesaj daha gelir. Ancak bu defa bu gizemli kişinin kim olduğunu bulmaya çok yaklaşmıştır Ali.

Kenan’ın evinde Vefa’ya ait anahtarlığı bulan Derya’nın şüpheleri ise had safhadadır. Gençlere bu durumu anlatamadığı için tek destekçisi Önder’den yardım ister. Kenan’ın konser gecesine dair sakladıkları olduğuna inanıyorlardır ve bunu kanıtlamak için harekete geçerler.

 

 

Tüm bu kaosun ve gizemin içinde yeşeren aşklar, yeni arkadaşlıklar ve biten dostluklar ile yeni başlangıçların ilk adımı da atılmış olur.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.