DOLAR 32,5919 0.34%
EURO 34,8388 0.23%
ALTIN 2.511,061,08
BITCOIN 21036152,22%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

NETFLİX Yolun Açık Olsun filmi tek parça full izle! Yolun Açık Olsun filmi izle
3544 okunma

NETFLİX Yolun Açık Olsun filmi tek parça full izle! Yolun Açık Olsun filmi izle

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek'in yer aldığı Yolun Açık Olsun filminin yayın tarihi b heyecanla bekleniyordu. Mayıs ayının programını açıklayan Netflix, yayınladığı tanıtım videosunda filmden ilk görüntülere de yer verdi. Peki, Yolun Açık Olsun filmi yayınlandı mı? NETFLİX ekranlarında seyirci ile buluşan yayınlandı mı? Yolun Açık Olsun filmi izle! Yolun Açık Olsun filmi Youtube'da yayınlandı mı?

ABONE OL
Mayıs 23, 2022 18:43
NETFLİX Yolun Açık Olsun filmi tek parça full izle! Yolun Açık Olsun filmi izle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek’in yer aldığı Yolun Açık Olsun filminin yayın tarihi b heyecanla bekleniyordu. Mayıs ayının programını açıklayan Netflix, yayınladığı tanıtım videosunda filmden ilk görüntülere de yer verdi. Peki, Yolun Açık Olsun filmi yayınlandı mı? NETFLİX ekranlarında seyirci ile buluşan yayınlandı mı? Yolun Açık Olsun filmi izle! Yolun Açık Olsun filmi Youtube’da yayınlandı mı?

 

 

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek’in yer aldığı Yolun Açık Olsun filminin yayın tarihi belli oldu. Mayıs ayının programını açıklayan Netflix, yayınladığı tanıtım videosunda filmden ilk görüntülere de yer verdi.

 

 

 

Hakan Evrensel’in aynı adlı eserinden uyarlanan, Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin yapımını Lanistar Medya ve Same Film üstlendi. Filmin kadrosunda İlker Kızmaz, Belfu Benian, Alpay Kemal Atalan, Ergun Kuyucu, Ebru Nil Aydın ve Özlem Çakar Yalçınkaya da yer alıyor.

 

 

 

 

Omuz omuza çarpışan iki asker. Bir düğün ve bir cenaze. Bu dokunaklı yol öyküsünün başkahramanları gazi Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ve kafesteki bir keklik.


En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.