DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076797-0,83%
İstanbul
12°

ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Milyonlarca Emekliye Kurban Bayramı Müjdesi Geldi! Kurban Bayramı İkramiye Ödemeleri İçin Tarih Belli Oldu!
861 okunma

Milyonlarca Emekliye Kurban Bayramı Müjdesi Geldi! Kurban Bayramı İkramiye Ödemeleri İçin Tarih Belli Oldu!

Emekli Zammı Son Dakika: 13 Milyon Emekliye Kurban Bayramı Müjdesi: Emekliye kurban bayramı ikramiyesi ödemeleri müjdesi geldi. Son gelişmesine göre emekliler için ödemeler nasıl yapılacak belli oldu! İşte detaylar..

ABONE OL
Mayıs 22, 2022 15:50
Milyonlarca Emekliye Kurban Bayramı Müjdesi Geldi! Kurban Bayramı İkramiye Ödemeleri İçin Tarih Belli Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Emekliolan vatandaşların kurban bayramında alacakları ikramiyeler ile ilgili resmi duyuru yapıldı! Ramazan bayramında 1100 TLödemeile verilen ve Kurban bayramındazamolup olmayacağı merak edilen bayram ikramiyesi için bir düzenleme var. Ramazan bayramında emekli olan vatandaşlara verilmeyen zamlı ikramiye karşı taraftan çok iyi karşılanmadı!

 

Emekli ikramiyeleri ödemeleri olan 1100 TL ödemeleri, Ramazan bayramı için alan emekliler, 2 bayram arası diğer ödemelerin nezamanyapılacağını merak etmeye başladı. Kurban bayramında Temmuzemekli zammıveemekli ikramiyesiverilecek, emekli Temmuz ayında rahat bir nefes alacak.

Devlet tarafından yapılan son düzenlemeler ile birlikte, emekli ikramiyesi alacak olan kişiler, zamlı olarak ödemelerini alabilir. Bunun için çalışma yapan Hükümet yetkileri emekli ikramiyeleri için 1500 TL olacağını söylüyor. Eğer kurban bayramı öncesinde emekli ikramiyesi zam olursa, bayramdan önce ödemeler olacak ve bu sefer 1100 TL değil, 1500 TL olarak ikramiye alınacak.

 

 

 

Kurban Bayramı Emekli İkramiyesi Ne Zaman Yatacak?

Bu sene kurban alımlarını da düşünen hükümet, bayram ikramiyeleri için önceden ödeme yapacağını açıkladı. Emekli kurban bayramı ikramiyesi 15 gün önceden yatabilir. 8 Temmuz tarihinde bayramın 1.günü olarak düşünürsek, 15-20 gün öncesi yani Haziran’ın 20’sinden sonra emekli ikramiyeleri hesaplara yatacaktır. Bazıhaberajanslarına göre ise bu ödemeler ayın 15’inde yapılacak ve emekli olan kişiler, bu paraları hesaplarına hemen alacak.

 

 

Ayrıca hükümetin yaptığı bir diğer çalışma ise, Emekli maaşlarını bayramdan önce verebilir miyiz olmaktadır. Temmuz ayında zamlıemekli maaşıalacak olan kişilere, bir de emekli ikramiyesi zamlı olursa, emekli rahat bir nefes alacaktır.

Emekli ikramiyesi almanız için her hangi bir başvuru yapmanıza gerek yok! emekli ikramiyeleri için başvuru yapmadan, emekli maaşı aldığınız banka hesabını kontrol etmeniz yetecek. Sizlere tam tarih belli olduğu zaman kendi sitemiz üzerinden duyurular paylaşacağız.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.