DOLAR 32,5389 0.26%
EURO 34,6802 0.37%
ALTIN 2.492,680,26
BITCOIN 20648910,39%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kredi, Banka Borcu Olanlara Müjde Garanti, Akbank ve 4 Banka İle Birlikte Tüm Borçları Silecek,
1044 okunma

Kredi, Banka Borcu Olanlara Müjde Garanti, Akbank ve 4 Banka İle Birlikte Tüm Borçları Silecek,

Nakit ihtiyacımız ne yazık ki hiç bitmiyor. Düğün, bayram, tatil, sağlık ve eğitim harcamaları derken her an yeni bir nakit ihtiyacı ile karşılaşıyor, her ihtiyacımızda bankaya başvurarak kredi çekiyoruz. Hal böyle olunca da "nasılsa öderim" diyerek çektiğimiz kredilerin taksitleri bizi zorlamaya başlıyor. Gelirimizin çoğu, kredi taksitlerine gidiyor.

ABONE OL
Mayıs 22, 2022 14:28
Kredi, Banka Borcu Olanlara Müjde Garanti, Akbank ve 4 Banka İle Birlikte Tüm Borçları Silecek,
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Borcunu Kapatmak İsteyenler İçin Bankalar Sıraya Girdi! İşte En Avantajlı Borç Kapatma Kredileri

Nakit ihtiyacımız ne yazık ki hiç bitmiyor. Düğün, bayram, tatil, sağlık ve eğitim harcamaları derken her an yeni bir nakit ihtiyacı ile karşılaşıyor, her ihtiyacımızda bankaya başvurarak kredi çekiyoruz. Hal böyle olunca da “nasılsa öderim” diyerek çektiğimiz kredilerin taksitleri bizi zorlamaya başlıyor. Gelirimizin çoğu, kredi taksitlerine gidiyor.

 

 

Gelir gider dengesi bozulunca yeni nakit ihtiyaçlarımız doğuyor. Ancak bankaların verebileceği kredi miktarı kişinin geliri ile orantılı olduğu için bir süre sonra yeni bir kredi kullanamaz hale geliyoruz ve ne yapacağımızı şaşırıyoruz. İşte böyle zamanlarda borç transfer kredileri devreye giriyor. Birçok bankanın, mevcut kredilerin kalan taksitlerini kapatarak borçları tek bir çatı altında toplama imkanı veren kredilerine borç transfer kredisi adı veriliyor. Gelin, hep birlikte borç transfer kredisi veren bankaları ve sundukları avantajları inceleyelim.

1. QNB FİNANSBANK

 

 

 

 

2. İŞ BANKASI

İş Bankası da kredi borçlarını tek bir bankada toplamak isteyenler için borç transfer kredisi sunuyor. Kişiye özel faiz oranları belirleyen bankanın sağladığı bu krediye İŞCEP, Telefon Şubesi, İnternet Bankacılığı üzerinden, ATM’lerden veya sms ile başvurulabiliyor. Dilerseniz en yakın İş Bankası şubesi de size bu konuda yardımcı olabiliyor.

3. AKBANK

Akbank, maksimum 20 bin TL ye kadar borç transfer kredisini en fazla 12 ay vade ile sunuyor. Akbank Mobil’den, internet bankacılığından veya en yakın şubeden kolayca kullanabileceğiniz bu kredi için banka, 1,98’den başlayan faiz imkanı sunuyor.

 

 

4. GARANTİ BBVA

Borçlarını tek bir bankada toplamak isteyenlere bir fırsat da Garanti BBVA sunuyor. Maksimum 25 bin TL’ye kadar kredi kullanma imkanı veren banka, kredi miktarı ve taksit tutarına göre değişiklik gösteren bir faiz politikası uyguluyor. Geri ödeme için ise 36 ay vade imkanı sunuyor. Garanti BBVA’nın sunduğu borç transfer kredisi en yakın şubeden ya da anında kredi hattını arayarak kullanılabiliyor.

5. ING BANK

100 bin TL’ye kadar borç transfer kredisi imkanı sunan ING Bank, 36 aya varan vade seçenekleri ile kredi konusunda bir hayli kolaylık sağlıyor. Müşterilerine tüm online kanallardan kredi kullanma imkanı sağlayan ING Bank, 1,54’ten başlayan faiz imkanı sunuyor. ING Bank müşterisi olmayanlar ise en yakın şubeye gidip borç transfer kredisi imkanından faydalanabiliyor.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.