DOLAR 32,5276 0.03%
EURO 34,7051 0.01%
ALTIN 2.432,040,00
BITCOIN 21643162,71%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

İcardi, Trabzonspor maçında oynayacak mı? İcardi, Trabzonspor maçında oynuyor mu, kadroda var mı?
205 okunma

İcardi, Trabzonspor maçında oynayacak mı? İcardi, Trabzonspor maçında oynuyor mu, kadroda var mı?

Süper Lig'in 21'inci haftasında deplasmanda oynanacak oynanacak olan Trabzonspor - Galatasaray maçı nedeniyle birçok taraftar tarafından İcardi Trabzonspor - Galatasaray maçında oynayacak mı? Sorusu araştırılıyor. Peki, İcardi Trabzonspor - Galatasaray maçında oynayacak mı? İcardi Trabzonspor maçında oynuyor mu, kadroda var mı?

ABONE OL
Ocak 8, 2024 13:21
İcardi, Trabzonspor maçında oynayacak mı? İcardi, Trabzonspor maçında oynuyor mu, kadroda var mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig’in 21’inci haftasında deplasmanda oynanacak oynanacak olan Trabzonspor – Galatasaray maçı nedeniyle birçok taraftar tarafından İcardi Trabzonspor – Galatasaray maçında oynayacak mı? Sorusu araştırılıyor. Peki, İcardi Trabzonspor – Galatasaray maçında oynayacak mı? İcardi Trabzonspor maçında oynuyor mu, kadroda var mı?

 

İCARDİ Trabzonspor – Galatasaray MAÇINDA OYNAYACAK MI?

Süper Lig’in 18. haftasında Kadıköy’de oynanan Fenerbahçe derbisinde aldığı darbe sonrası yüz kemiklerinde kırık oluşan Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’nin yapılan göz hastalıkları, kulak burun boğaz ve plastik cerrahi konsültasyonları sonucu bir süre oynamamasına karar verildi. Hem yüzündeki kırık hem de ayağındaki sakatlık nedeniyle dinlemesi gereken Arjantinli golcünün, Süper Lig’in 21’inci haftasında Trabzonspor derbisinde formasına kavuşması bekleniyor.

 

4 MAÇ KAÇIRACAK

Özellikle plastik cerrah ve kulak burun boğaz doktorlarının oyuncunun yüzüne alabileceği darbeler sonrasında daha büyük sıkıntı yaşayabileceğini ifade ederken, herhangi bir operasyon geçirmesine de gerek olmadığı belirtildi. Yıldız futbolcunun yüzündeki kırıkların kaynaması beklenirken, oyuncu riske edilmeyecek. Yıldız futbolcu bu süreçte Süper Lig’de Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor, Türkiye Kupası’nda ise Ümraniyespor karşılaşmalarında görev alamayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.