DOLAR 32,6496 0.27%
EURO 34,7778 0.25%
ALTIN 2.418,64-0,57
BITCOIN 21794122,76%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Esra Erol’da programında Şerafettin Amca ile Melek Hanım’ın olayı sosyal medyada çok konuşuldu.
879 okunma

Esra Erol’da programında Şerafettin Amca ile Melek Hanım’ın olayı sosyal medyada çok konuşuldu.

ABONE OL
Ekim 13, 2022 20:30
Esra Erol’da programında Şerafettin Amca ile Melek Hanım’ın olayı sosyal medyada çok konuşuldu.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATV Esra Erol’da programında çok konuşulan olaylara bir yenisi daha eklendi. 43 yaşındaki Melek Hanım, 7’inci kocası olan 78 yaşındaki Şerafettin Amca ile barışmak üzere Esra Erol’un kapısını çaldı.

ATV’de hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol’la programında her gün ilginç bir olay yaşanıyor. Bu defa Esra Erol’un programına konuk olan isim Melek Hanım oldu. 43 yaşında olduğunu söyleyen Melek Hanım, 78 yaşındaki 7. kocası Şerafettin amca ile barışmak için programa katıldı. Eşinin çocuklarının aralarını açtığını söyleyen Melek Hanım, kocasını sevdiğini ve barışmak istediğini söyledi. Telefonla canlı yayına bağlanan Şerafettin amca ise tek dileğim melekten kurtulmak olduğunu dile getirdi. Şerafettin amca Esra Erol’un programına stüdyoya da geldi.

Esra Erol’da programında gündemde 7. evliliğini Şerafettin amca ile yapan Melek Hanım var. 43 yaşındaki Melek Hanım Esra Erol’un programına otobüs durağında tanıştıktan sonra evlendiği 78 yaşındaki Şerafettin amca ile barışmak üzere başvurdu. Şerafettin amca ile birbirlerini çok sevdiklerini ve evlendiklerini söyleyen Melek Hanım aralarını çocukların bozduğunu iddia etti.

Esra Erol'dan yardım istedi. Melek Hanım'ın yardım

‘Biz birbirimize deli gibi aşıktık. Bizim aramızı çocukları bozdu” diyerek Esra Erol’dan yardım istedi. Melek Hanım’ın yardım çağrısına kulak veren Esra Erol, ikiliyi canlı yayına getirdi.

EŞLER CANLI YAYINDA KARŞI KARŞIYA GELDİ

Melek Hanım, Şerafettin amcanın çocuklarının aralarına bozduğunu iddia ederek eşiyle barışmak istediğini söyledi. Ünlü sunucu Esra Erol dakikalar içerisinde Şerafettin amcayı buldu. Şerafettin amca düğünüme bugün Esra Erol’da canlı yayınına çıktı. Ancak Melek Hanım’ın anlattıklarının aksini söyleyen Şerafettin amca bir an önce boşanmak istediğini dile getirdi. Melek hanım ise eşinin gözlerinden hala kendisini sevdiğini anladığını belirterek boşanmak istemediğini söyledi.

 

ŞERAFETTİN AMCA EŞİNDEN ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Eşi Melek’ten Ayrılmak istediğini söyleyerek Esra Erol’da programına katılan Şerafettin amca, karısından şiddet gördüğünü Bu sebeple de bir an önce boşanmak istediğini dile getirdi. Şerafettin amcanın söylediklerini yalanlayan Melek Hanım ise “Kocamı çok seviyorum. Onu benden kimse ayıramaz. Kocamı kimseye yar etmeyeceğim” dedi.

Artık hiçbir şekilde Melek’le evli kalmak istemediğini söyleyen Şerafettin amca ise “Arkadaşlarımla kahvede otururken gözlerimi kapattı arkadaşlarıma da ‘bu benim kocam’ dedi. Bu kadın yüzünden uzaklaştırma aldım. Uzaklaştırma kararını ihlal edince onun yüzünden 3 gün cezaevinde yattım. Ayrıca bir de Melek evlendiği ilk gün eski kocasının fotoğrafını evimize koydu” diye konuştu.

 

ŞERAFETTİN AMCANIN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Şerafettin amcanın kendisi ile barışmak istemesi ettiğini öğrenen Melek Hanım ise stüdyoyu adeta birbirine kattı. Kocası ile barışmak için her şeyi yapacağını söyleyen Melek Hanım canlı yayında da Şerafettin amcanın üstüne yürüdü. Bugün stüdyoda kendisi ile ilgili yapılan yorumlara da sinirlenen Melek Hanım bayılma taklidi yapmaktan da geri durmadı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.