Eren komiser ölüyor mu? Yargı Eren komiser diziden çıkacak mı? İyi Haber - iyihaberim.com
DOLAR 32,3651 0.13%
EURO 35,0228 -0.28%
ALTIN 2.320,601,92
BITCOIN 22877972,81%
İstanbul
16°

AÇIK

05:24

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eren komiser ölüyor mu? Yargı Eren komiser diziden çıkacak mı?
548 okunma

Eren komiser ölüyor mu? Yargı Eren komiser diziden çıkacak mı?

Kanal D'nin büyük bir ilgiyle takip edilen dizisi Yargı, yayınlanan her bölümüyle izleyenleri ekrana kilitliyor. Yargı dizisinin yayınlanan son fragmanında Eren komiserin vurulduğu görülüyor. Eren komiserin ölüp ölmeyeceği ise izleyenler tarafından araştırılıyor. Yargı Eren komiser ölüyor mu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

ABONE OL
Kasım 1, 2022 19:54
Eren komiser ölüyor mu? Yargı Eren komiser diziden çıkacak mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yargı dizisinde Eren komiser karakterine sevilen isim Uğur Aslan hayat veriyor. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Uğur Aslan’ın dizinin yayınlanan son fragmanın vurulma sahnesi sevenlerini üzdü. Peki, Yargı Eren komiser ölüyor mu? Yargı Eren komiser diziden çıkacak mı?

Yargı dizisi oyunları arasında yer alan ve son bölümde yaşanan sahne ile gündem olan Eren komiser öldü mü ? sorusu araştırılıyor.

Yargı Dizisinin Eren Komiser’i Öldü Mü?

Kanal D ekranlarının gözde yapımlarından biri olan Yargı dizisi, dün akşam ekranlara gelen son bölümü ile herkesi bir kez daha ters köşe yaptı. Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan Yargı dizisinin sürprizlerinden biri de Eren Komiser’in vurulması oldu. Öte yandan Eren Komiser’e hayat veren Uğur Aslan’ın eşinin kim olduğunu öğrenenler, şaşırmadan edemedi! Peki, Yargı dizisinin Eren Komiser’i öldü mü? Uğur Aslan kimdir, kaç yaşındadır? Uğur Aslan’ın eşi kim, ünlü mü? İşte, detaylar…

 

 

Yargı Eren komiser ölüyor mu?

Yargı dizisinin 41.bölüm fragmanında Eren komiserin vurulduğu görülüyordu. Sevenleri tarafından büyük üzüntüye neden olan bu sanhe sonrası Eren komiserin diziden ayrılıp ayrılmayacağı ise araştırılıyor.

Uğur Aslan Diziden Ayrılıyor Mu?

 

Eren komiserin diziden ayrılıp ayrılmadığı yayınlanan yeni bölümünde belli olacak.

 

 

Yargı son bölüm özeti

Ilgaz, Burak’ın açığını yakaladıktan sonra kuyu katilinin o olduğuna emin oluyor. Karşısına dikilip Burak’a, kuyu katili olduğunu söylüyor. İkili arasında büyük gerilim yaşanırken Ilgaz, sonrasında sıkıntısını yaşayacağı bir hamlede bulunuyor. Ceylin, Ilgaz’ın farklı bir hale büründüğünü görünce meraklanıyor.

 

Bu sırada kimliği belirsiz bir kişi silahını ateşliyor. Eren komiserin verdiği tepki onun vurulmuş olacağını gösteriyor.

 

Uğur Aslan Kimdir, Kaç Yaşında, Evli M?

Uğur Aslan, fenomen dizi Yargı’da komiser Eren Duman karakterine hayat veriyor. Her Pazar akşamı seyircilerle buluşan Yargı dizisinin oyuncuları da dizi kadar konuşuluyor. Yargı dizisinin Eren’i bu kez Şarkılar Bizi Söyler programına katıldı. Uğur Aslan Çukur, Siyah Beyaz Ask, Kara Sevda, Kuruluş Osman gibi projelerde rol almıştı. Peki Yargı dizisi Eren komiseri Uğur Aslan kimdir? İşte hayatı…

 

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı dizisinde komiser Eren Duman rolüne hayat veren Uğur Aslan’ın kim olduğu merak konusu oldu. Dram, psikolojik gerilim dizisi Yargı 19 Eylül 2021 ‘den beri ekranlarda yer almakta. Peki Yargı dizisinin komiseri Eren Duman kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…

 

9 Şubat 1972 Hatay, Kumlu doğumlu Uğur Aslan 49 yaşındadır. Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu olan Uğur Aslan Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana-Sanat Dalını tamamladı. Oyunculuk kariyeri boyunca birden fazla tiyatro ve dizi projesinde yer aldı. Uğur Aslan 2017-2018 yılları arasında yayınlanan ve başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül’ün yer aldığı Kara Sevda dizisinde Fikret rolüne hayat verdi. Fenomen dizi Çukur’da ise ‘Emir Varol’ rolü ile boy gösterdi.

Uğur Aslan 41. Altın Kelebek Ödülleri‘nde En İyi Senarist Ödülü kazanan Sema Ergenekon ile evlidir. Sema Ergenekon şimdilerde Yargı dizisinin senaryosunu kaleme alıyor. Uğur Aslan Instagram’da, ‘uguraslanofficial’ kullanıcı adı ile paylaşım yapıyor ve 359 bin takipçisi bulunuyor.

UĞUR ASLAN EVLİ Mİ?

Yargı dizisinin Eren komiseri Sema Ergenekon ile evlidir.

 

UĞUR ASLAN DİZİLER

  • 2021 Yargı
  • 2020 Çukur – Emir Varol
  • 2019 Kuruluş Osman
  • 2017 Siyah Beyaz Ask
  • 2017-2018 Kara Sevda
  • 2014 -2015 Karadayı
  • 2013 Kayıp
  • 2010-2012 Yer Gök Aşk
  • 2009 Aile Reisi
  • 2008 Derdest
  • 2005 Gümüş
  • 2005 Ofis İşi
  • 2005 Kale İçi

UĞUR ASLAN TİYATRO OYUNLARI

Keşanlı Ali Destanı
Kahraman Bakkal Süpermarkete Karşı
Gözlerimi Yaparım Vazifemi Yaparım
Muhbir
Azizname
Şahları da Vururlar
Bir Şehnaz Oyun
Kısasa Kısas
Hamlet
Macbeth
Antigone
Bekleyenler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.