DOLAR 32,6455 0.31%
EURO 34,8636 0.43%
ALTIN 2.445,010,52
BITCOIN 21917163,81%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Bitcoin’de son durum ne? Binance düşer mi, yükselir mi? Binance son dakika yorumlar!
883 okunma

Bitcoin’de son durum ne? Binance düşer mi, yükselir mi? Binance son dakika yorumlar!

Kripto para piyasalarında son durum merak ediliyor. Binance CEO'su CZ kripto para piyasasında yaşanan son dalgalanma sebebiyle platformun kullanıcı varlıklarını güvence altına almak için oluşturulan sigorta fonu SAFU'yu 1 milyar dolarlık büyüklüğe yükselttiklerini açıkladı Peki, Bitcoin’de son durum ne? Binance düşer mi, yükselir mi? Binance son dakika yorumlar!

ABONE OL
Kasım 9, 2022 14:16
Bitcoin’de son durum ne? Binance düşer mi, yükselir mi? Binance son dakika yorumlar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para piyasalarında son durum merak ediliyor. Binance CEO’su CZ kripto para piyasasında yaşanan son dalgalanma sebebiyle platformun kullanıcı varlıklarını güvence altına almak için oluşturulan sigorta fonu SAFU’yu 1 milyar dolarlık büyüklüğe yükselttiklerini açıkladı Peki, Bitcoin’de son durum ne? Binance düşer mi, yükselir mi? Binance son dakika yorumlar!

Kripto para piyasasında büyük dalgalanmalar yaşanmaya devam ediyor. Dün Binance’in FTX’i satın almasıyla 20.000 doların üzerine tırmanan Bitcoin’de sert bir düşüş yaşandı ve bu sabah itibarıyla 18.350 dolardan işlem gördü. Peki, Bitcoin’de son durum ne? Bitcoin düşer mi, yükselir mi? Bitcoin ne olur? İşte Bitcoin son dakika yorumlar!

BİTCOİN’DE SON DURUM NE? BİTCOİN NE OLUR?

Bitcoin günlük yüzde 7 değer kaybederken, Ethereum’da yüzde 11’lik düşüşle 1.304 dolara geriledi.

 

Yaşanan bu dalgalanmalar sonucu Binance kullanıcı varlıklarını korumak için yeni bir adım attığını duyurdu.

Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada sigorta fonu işlevi gören Kullanıcılar için Güvenli Varlık Fonu’nu (SAFU) piyasada yaşanan son dalgalanmaların ardından 1 milyar dolarlık değere yükselttiklerini açıkladı.

2018’DE OLUŞTURULDU

SAFU, Binance tarafından kullanıcılarının varlıklarını korumak için Temmuz2018’de oluşturulmuş bir acil durum sigorta fonu. Fonun oluşturulmasının ardından Binance, tüm alım-satım komisyonlarının yüzde 10’unu bu fona tahsis edeceğini açıklamıştı.
SAFU’nun toplam büyüklüğünde, Binance tarafından koşullara göre değişikliğe gidilebiliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.