DOLAR 32,5913 0.1%
EURO 34,9897 0.19%
ALTIN 2.441,250,36
BITCOIN 21788922,74%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

beIN Sports Üç Büyük Kulüp Muhabirini Görevden Aldı
234 okunma

beIN Sports Üç Büyük Kulüp Muhabirini Görevden Aldı

ABONE OL
Aralık 31, 2023 17:14
beIN Sports Üç Büyük Kulüp Muhabirini Görevden Aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

 

İstanbul, 31 Aralık 2023 – beIN Sports, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş muhabirlerinin görevine son verdi. Muhabirler, herhangi bir gerekçe gösterilmeden işten çıkarıldı.

Fenerbahçe muhabiri Bülent Timurlenk, Galatasaray muhabiri Mesut Yıldırım ve Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıgül, beIN Sports’tan ayrıldıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Timurlenk, “Fenerbahçe’nin beIN Sports muhabiri olarak 11 yıl boyunca yaptığım görevden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Yıldırım da, “Galatasaray’ın beIN Sports muhabiri olarak 10 yıl boyunca yaptığım görevden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Sarıgül ise, “Beşiktaş’ın beIN Sports muhabiri olarak 12 yıl boyunca yaptığım görevden bugün itibarıyla ayrılmış bulunmaktayım. Bu süreçte bana destek olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

beIN Sports’tan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Muhabirlerin ayrılığı spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Birçok kişi, muhabirlerin işten çıkarılmasının gerekçesini merak ediyor. Bazıları, muhabirlerin görevlerini iyi yapmadıklarını iddia ederken, bazıları da yaşananların beIN Sports’un yayın politikasıyla ilgili olduğunu düşünüyor.

Muhabirlerin ayrılığı, beIN Sports‘un yayıncılığına da olumsuz yansıyabilir. Muhabirler, kulüplerin içişlerini yakından takip eden ve önemli bilgilere ulaşabilen kişilerdi. Onların işten çıkarılması, beIN Sports’un kulüplerden gelecek haberlere erişimini zorlaştırabilir.

Olayın ilerleyen günlerde nasıl bir seyir izleyeceği merak ediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.