DOLAR 32,6376 0.27%
EURO 34,8385 0.37%
ALTIN 2.421,73-0,44
BITCOIN 21807873,25%
İstanbul
19°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Acun Ilıcalı’ya Survivor Yunanistan şoku! Davalık Oldu!
470 okunma

Acun Ilıcalı’ya Survivor Yunanistan şoku! Davalık Oldu!

Acun Ilıcalı’ya Survivor Yunanistan şoku! Yunanistan’da yayınlanan ve Acun Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor’da 2020-2021 sezonunda yarışan Sofia Margariti isimli yarışmacının yarışmada sakatlık yaşamasının ardından yapım ekibinin zor kullanmasıyla yarışmak zorunda kaldığı ve yarışma sonrasında da bacağından geri dönülmesi mümkün olmayan bir şekilde sakatlandığını öne sürerek Acun Medya’ya 200.000 Euro bedelinde dava açtığı öğrenildi.

ABONE OL
Ekim 15, 2022 13:31
Acun Ilıcalı’ya Survivor Yunanistan şoku! Davalık Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acun Ilıcalı’ya Survivor Yunanistan şoku! Yunanistan’da yayınlanan ve Acun Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor’da 2020-2021 sezonunda yarışan Sofia Margariti isimli yarışmacının yarışmada sakatlık yaşamasının ardından yapım ekibinin zor kullanmasıyla yarışmak zorunda kaldığı ve yarışma sonrasında da bacağından geri dönülmesi mümkün olmayan bir şekilde sakatlandığını öne sürerek Acun Medya’ya 200.000 Euro bedelinde dava açtığı öğrenildi. Sofia Margariti ayrıca yarışmadaki birçok olayın izleyicilere yansıtıldığı gibi olmadığını ve yarışma öncesinde her açıdan prodüksiyonu haklı çıkartacak bir sözleşmenin yarışmacılara imzalatıldığını da iddia etti. Konuya ilişkin ise Acun Ilıcalı tarafından verilen cevapta Sofia’nın iddialarının asılsız olduğu söylendi.

 

 

Survivor 2020-2021 sezonundan yarışan Sofia Margariti ile Acun Ilıcalı arasındaki tartışmanın alevi sönmüyor. Yarışmadan bacağından sakatlandığı için ayrılmak zorunda kalan Sofia Margariti, Survivor’ın yarışmacıları suistimal ettiğini iddia ederek 200 bin avro tazminat davası açtı. Acun Ilıcalı ise yarışmacının iddialarına karşı sessizliğini bozdu ve sert bir yanıt verdi.

 

Acun Ilıcalı ile Yunan Survivor yarışmacısı Sofia Margariti arasındaki “suistimal” tartışması başladı. Survivor’ın 2020-2021 sezonunda bacağından sakatlanarak yarışmadan ayrılan Sofia Margariti Acun Medya’ya dava açtı. Margariti, yarışmada suistimale maruz kaldığını gerekçe göstererek 200 bin avroluk manevi tazminat davası açtı.

“SİZE BU OYUNDA NELER OLDUĞUNU AÇIKLAMAK İSTİYORUM”

Yarışmacı Sofia Margariti’nin avukatı Apostolos Lytras Survivor ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Lytras, “Size bu oyunda neler olduğunu açıklamak istiyorum çünkü insanlar bunu bilmiyor. Biri oraya gittiğinde oyuncu diyelim ona her anlamda son derece suistimal eden bir sözleşme imzalatıyorlar prodüksiyon hiçbir şeyden sorumlu değil” ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Lytras, “Yani biri oraya gitse de. Açlıktan ölse, yaralansa ya da yanlış teşhis konulsa da prodüksiyonun hiçbir sorumluluğu yok. Onlara bunu imzalatıyorlar. Kanun imzadan üstündür. Oyuncuların sahip olduğu finansal ihtiyaçtan yararlanıyorlar” diye ekledi.

 

DAVA AÇTI

Lytras, müvekkilinin “Survivor” aleyhine açtığı dava hakkında konuştu. Lytras, “200.000 avroluk manevi tazminat davası açıldı. Uğradığı manevi zararın önümüzdeki dönemde görüşülmesini talep ettiği özel davayı ve Yunan mahkemelerinin ne karar vereceğini bekliyoruz” dedi.

“AMELİYATLARA VE DOKTOR ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR”

Sofia Margariti’nin avukatı konuyla ilgili olarak ayrıca şu cümlelere yer verdi: “Yunanistan’a gelen müvekkilime farklı bir teşhis konuldu. Reality show’da doktor olmayan paramedik kelimesini duyuyoruz. Yarışmada sakatlanan Margariti’ye sakatlandıktan sonra devam etmesi için onu zorladılar. Kadın yaşananlardan dolayı yürüyemiyor. Ameliyatlara ve doktor ziyaretlerine devam ediyor.”

 

ACUN ILICALI’DAN CEVAP GELDİ!

Acun Ilıcalı’nın şirketi Acun Medya suçlamaları reddeden resmi bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadeler yer verildi:

“İnternette yayınlanan ve televizyon yapımı Survivor’un (2020 – 2021) eski bir oyuncusunu ilgilendiren, şirketimize karşı asılsız, asılsız ve iftira dolu iddialarla dolu yayınlar vesilesiyle, belirli bir oyuncunun yaralanmasının yanı sıra genel sağlık durumu ve fiziksel bütünlüğü konusunda şirketimiz tarafından hiçbir sorumluluk üstlenmediğini kuvvetle belirtmek isteriz.

Her halükarda, gerçeği ortaya çıkarmak için, şirketimizin her zaman ve her zaman, ilgili sigorta poliçeleri aracılığıyla, söz konusu yarışmacı da dahil olmak üzere tüm yarışmacıların yaralanması durumunda gerekli tüm tıbbi harcamaları ve masrafları karşılamayı taahhüt ettiğini açıklıyoruz. Hem Saint Dominic’te hem de Yunanistan’a döndükten sonra ülkenin en iyi özel hastanelerinden birinde uygun tıbbi müdahaleler ve kontroller yapılıyor.

Acun Medya’nın değerleri ve profesyonelliği, şirketimizin itibarına ve statüsüne aykırı herhangi bir gerçek dışı bilginin yayılmasına ve yayınlanmasına izin vermemekte, tüm yasal haklarını açıkça saklı tutmaktadır.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.