DOLAR 32,5853 0.21%
EURO 34,8093 0.41%
ALTIN 2.411,08-0,88
BITCOIN 21496790,26%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Zara’nın ekmeği ayaklar altına aldığı! reklam çileden çıkardı! Yıldız Tilbe açtı ağzını yumdu gözünü.
590 okunma

Zara’nın ekmeği ayaklar altına aldığı! reklam çileden çıkardı! Yıldız Tilbe açtı ağzını yumdu gözünü.

Ünlü giyim markası ZARA'nın reklamına sosyal medyada tepki yağıyor. Yıldız Tilbe de Zara'ya tepki gösteren isimlerden biri oldu. Yıldız Tilbe, paylaşımlarında 'Dünyada ve ülkemizde o kadar aç ve muhtaç varken, ekmeğe bu hakaret nasıl yapılır' dedi. İşte o reklamdan görseller...

ABONE OL
Haziran 12, 2022 14:51
Zara’nın ekmeği ayaklar altına aldığı! reklam çileden çıkardı! Yıldız Tilbe açtı ağzını yumdu gözünü.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İspanya’nın hazır giyim devlerinden Inditex şirketlerinden Zara’nın internet mağazasında hazırladığı reklamda dünyanın buğday krizi yaşadığı bu günlerde, tüm dinler için de kutsal olan ekmeği ayaklar altına aldı. Sanatçı Yıldız Tilbe “Allah size o ekmeğin kırıntısını nasip etmesin.” diyerek isyan etti.

 

 

Dünyanın en büyük giyim şirketlerinden biri olan ZARA, internet sitesinden satışa sunduğu deri sandaletin görselinde ekmekleri kullandı. 50 euroya satılan ürünün görselinde, ekmeklerin üstüne sandaletler yerleştirildi.

 

 

Sandaletlerle ekmeğin üzerine basıldığı görsele sosyal medyadan tepki yağdı. Kullanıcılar görseli büyük bir saygısızlık olarak nitelerken ZARA’dan konuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. #zarahaddinibil etiketiyle Twitter’da paylaşım yapan kullanıcılar, ZARA’nın yaptığı hatadan bir an önce dönmesini istedi.

 

 

İşte yapılan yorumlardan bazıları:

Gün geçmiyor ki güzel ülkemizde bir rezillik daha olmasın. Şimdi de dünyaca ünlü ZARA yeni ürün tanıtımında ekmeğe büyük saygısızlık yapıyor.
Böyle reklam mı olur? Üzerine basacak ekmekten başka bir şey bulamadınız mı? ZARA’yı kınıyorum!

 

 

Biz ekmeği 3 defa öpüp alnımıza koyarak büyüdük. Ekmek şeklinde çanta yapmanız yetmedi, bir de üstüne ekmeği ayaklar altına alıyorsunuz! Böyle mi tanıtım yapıyorsunuz? Bu kadar düştünüz mü!

Neden? Neden yani. Neden ekmek? Hele dünyada bu kadar aç varken?
Bundan böyle bunlara para kazandıran utansın!

Tüm dinler için kutsal kabul edilen ekmeğe yapılan bu hakarete özellikle de buğday krizinin yaşandığı bu günlerde tepki yağmaya devam ediyor…

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.