DOLAR 32,6485 0.33%
EURO 34,8493 0.39%
ALTIN 2.418,52-0,58
BITCOIN 21686351,32%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ücretsiz nereden izlenir?
1739 okunma

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ücretsiz nereden izlenir?

ABONE OL
Eylül 4, 2022 20:32
Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ücretsiz nereden izlenir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gişe hasılatı elde eden Yüzüklerin Efendisi filmi serisinin dizi versiyonunun fragmanı yayınlandı. Fragman ile beraber izleyicisini meraklandıran dizi, 5 seri sezon olarak izleyicisiyle karşısına çıkacak. Robert Aramayo, Morfydd Clark ve Owain Arthur gibi isimlerin yer aldığı dizi, yayınlanan fragmanıyla dikkat çekti. Peki, Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri ne zaman? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzkleri saat kaçta? Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri izle!

 

 

 

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ NE ZAMAN?

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisi 2 Eylül Cuma günü izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bütçesi 1 milyar dolar olan dizi 5 sezon sürecek.

 

 

 

 

YÜZÜKLERİN EFENDİSİ GÜÇ YÜZÜKLERİ NEREDEN İZLENİR?

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri 5 sezon ve haftalık olarak yayınlanacak. Dizi, Amazon Prime Video’ da izleyicisiyle buluşacak.

 

 

 

KAÇ TANE GÜÇ YÜZÜĞÜ VAR?

Güç yüzükleri amacına ulaşarak kullanıcılarını Sauron’un hizmetine sokmayı başardı. İnsanlara verilen 9 güç yüzüğü köle Nazgul ya dayüzüktayfları olarak adlandırıldılar

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.