DOLAR 32,4516 0.11%
EURO 34,5018 0.01%
ALTIN 2.467,23-0,63
BITCOIN 2057991-3,94%
İstanbul
19°

AÇIK

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yetimlerin hizmetkarı olarak tanıtan Miraç Orbay Özel jetimi gönderiyorum, seni aldırıyorum
916 okunma

Yetimlerin hizmetkarı olarak tanıtan Miraç Orbay Özel jetimi gönderiyorum, seni aldırıyorum

Sosyal medya uygulaması TikTok'ta bir video gündem oldu. Kendini ‘Yetimlerin hizmetkarı’ olarak tanıtan Miraç Orbay isimli bir kişi, özel bir jetle İstanbul'a geliş ve iniş anını canlı yayın paylaştı. Videoda Orbay'ın "Özel jetimi gönderiyorum, seni aldırıyorum. Allah'ın izniyle şu anda jet hareket halinde" dediği görüldü.

ABONE OL
Eylül 13, 2022 08:37
Yetimlerin hizmetkarı olarak tanıtan Miraç Orbay Özel jetimi gönderiyorum, seni aldırıyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kendisini ‘Yetimlerin hizmetkarı’ olarak tanıtan Miraç Orbay’ın son videosu gündem oldu. Videoda Orbay’ın özel bir jetle İstanbul’a geliş ve iniş anını paylaştığı görüldü. Görüntülerde“Özel jetimi gönderiyorum, seni aldırıyorum”diyen Orbay’ın“Cuma namazını Allah izin verirse Ayasofya’da kılacağız kardeşlerim”ifadelerini kullandı.

 

CANLI YAYIN AÇTI

Sosyal medya hesabında, yaptığı yayınlarda kendisini ‘Yetimlerin hizmetkarı’ Miraç Orbay Hoca olarak tanıtan Miraç Orbay, özel bir şirkete ait olduğu düşünülen özel bir jetle İstanbul’a geliş ve iniş anını canlı yayın açarak duyurdu. Orbay, video esnasında Atatürk Havalimanı’na iniş yapacağını ve cuma namazını Ayasofya’da kılacağını söyledi.

 

“ÖZEL JETİMİ GÖNDERİYORUM, SENİ ALDIRIYORUM”

Miraç Orbay, yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Atıf Abi evet kendisini özlediğimi söyledim. Hocam ben de seni özledim. Özel jetimi gönderiyorum, seni aldırıyorum. Allah’ın izniyle şu anda jet hareket halinde. Birazdan uçuşumuz Allah’ın izniyle gerçekleşecek. Bir saat 10 dakika sonra İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacağım. Cuma namazını Allah izin verirse Ayasofya’da kılacağız kardeşlerim.”

 

Miraç Orbay, jetten indiği anları kayıt altına aldığı videosunda ise jet firmasının reklamını yaptı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.