Categories: Dizi

Yeniden! ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Bir döneme damgasını vuran ve 2012 yılında biten efsane dizi, Arka Sıradakiler dizisi, farklı konusu ile yıllar sonra tekrar ekranlara dönüyor.

 

 

2014 yılında biten efsane dizi ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Bir dönemin en sevilen gençlik dizisi Arka Sıradakiler, ekranlara yeniden dönmeye hazıralnıyor. FOX TV ekranlarında yayınlanan gençlik dizilerinden biri olan Arka Sıradakiler dizisi geri dönüyor. FOX TV’nin unutulmaz dizileri arasında yer alan bir yerli dizi, 2007 ile 2012 yılları arasında milyonların ilgisini çekmiş ve büyük başarı kazanmıştı. 197 bölüm yayınlanan ve Türk dizi tarihinin en dikkat çeken projelerinden birisi olarak bilinen dizinin ekranlara yeni bölümleriyle döneceği ortaya çıktı.

 

GERİ DÖNÜŞÜ SAĞLAMAK  ÇOKTA KOLAY OLMAYACAK

Gazete Magazin programına önemli açıklamalarda bulunan. Bülent Çetinaslan Dizinin geri dönüşünü sağlamanın kolay olmadığını ifade ederek şu açıklamayı yaptı:

 

“Altyapıyı kurmaya çalışıyoruz. Bütün oyuncuları tekrar toplamak biraz zor. Herkes ayrıldı, koptu, evlenen oldu, şehir dışında, ülke dışında olanlar var”

 

2014 yılında biten efsane dizi, Arka Sıradakiler lise hayatını anlatan bir projeydi ama geri dönüşü farklı olacak. Bülent Çetinaslan detay vermek istemedi ama lise hayatını anlatmanın mantıklı olmayacağını, herkesin değiştiğini dile getirdi.

 

 

Arka Sıradakiler projesini yeniden hayata geçirebilmek için hem yoğun şekilde çalıştıklarını hem de heyecanlı olduklarını anlatan Bülent Çetinaslan, “Eski ekibin ruhunu toplamaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşlarımız dışarıda olduğu için görüşmeler oluyor. 3-5 bölüm bir şeyler yaparsın diye konuşmalar geçiyor” diyerek anlattı.

 

FOX TV’de yayınlanan Arka Sıradakiler dizisi 2012 yılında final yapmıştı.

iyihaberim

Recent Posts

Justin TV Fenerbahçe – Sivasspor Canlı Maçı İzleme linki! Taraftarium24, Selçuk Sports Canlı Maç İzleme linki!

Futbol heyecanını yaşarken, canlı maç yayınlarının kaliteli ve kesintisiz olması önemlidir. Bu noktada, futbolseverlerin ihtiyaçlarını…

3 hafta ago

Fenerbahçe – Sivasspor Canlı Maç İzleme linki! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports

Futbol severlerin merakla beklediği Fenerbahçe - Sivasspor maçı heyecanı doruklara çıkıyor. Bu önemli müsabakayı canlı izlemek isteyenler…

3 hafta ago

Taraftarium24 Fenerbahçe Adana Demirspor maçı canlı izle Şifresiz Bein Sport Justin TV Selçuk Sports Kralbozguncu Fb Adana canlı izle Netspor tv kaçak link

Fenerbahçe maçı canlı izle HD Fenerbahçe Adana Demirspor canlı maç izle Adana Fenerbahçe macini canli…

3 hafta ago

19 yaşındaki oğlum, 29 yaşındaki üvey annesiyle kaçtı!, Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Nisan 2024

Umut Bey, eşi Nagihan Hanım'ın kendisinden 8 yaşında küçük bir kızı olduğunu ve bu kızın…

3 hafta ago

Taraftarium24 Galatasaray Pendikspor (21.04.2024) Canlı Yayın | Beinsports CANLI İZLE Selçuksports Justin TV izle

Galatasaray Pendikspor maçı canlı izle. Galatasaray Pendikspor canlı izle Exxen YouTube World Turk TRT Spor…

3 hafta ago

Galatasaray – Pendikspor Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!

Futbolseverler için heyecan verici bir karşılaşma yaklaşıyor: Galatasaray ile Pendikspor arasındaki maç. Taraftarlar, bu mücadeleyi canlı olarak izleyebilmek için…

3 hafta ago