DOLAR 32,6367 0.32%
EURO 34,8342 0.36%
ALTIN 2.415,49-0,70
BITCOIN 21797872,77%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Motorine büyük zam Toplamda 6 TL artış o saate kadar aldın aldın
452 okunma

Motorine büyük zam Toplamda 6 TL artış o saate kadar aldın aldın

Akaryakıt fiyatları güncelleniyor! Motorine bir zam daha geliyor. Motorin zammı için tarih verildi, depoları o saate kadar doldurun…

ABONE OL
Ekim 8, 2022 13:20
Motorine büyük zam Toplamda 6 TL artış o saate kadar aldın aldın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akaryakıt zammı haberleri geçtiğimiz hafta peş peşe gelmiş motorine üst üste üç gün zam yapılmıştı. Ancak araç sahiplerinin çilesi hala bitmedi. Çünkü Motorine yeniden zam geliyor. Brent Petrol fiyatlarındaki artış devam ederken döviz kurunun da hala hareketli olması sebebiyle bir kötü haber daha geldi. Yeni hafta motorin zammı ile başlayacak. Araç sahipleri dikkat! Deponuzu doldurmak için geç kalmayın çünkü zam için tarih belli oldu. Böyle giderse motorin 30 TL’yi de aşacak.

 

 

 

Peş peşe gelen motorin zammı haberleri araç sahiplerine artık isyan etme noktasına getirdi. Bu hafta içi motorine 3 zam artarda yapıldı. Motorin fiyatları Uzun bir aradan sonra bir kez daha 27 lira sınırını geçti. Ancak bununla da bitmedi. Araç sahipleri için bir kötü haber daha geldi. Motorin fiyatlarına bir zam daha geliyor. Petrol kaynakları bu sabah saatlerinde yeni zam haberini duyurdu. Böyle giderse motorin 30 liranın da üstüne çıkacak.

 

 

MOTORİNE SALI GÜNÜ ZAM GELİYOR

Brent Petrol fiyatlarının yükselmeye devam etmesi dolar kurunun hala hareketli olması sebebiyle akaryakıt fiyatları peş peşe zamlanıyor. Geçtiğimiz hafta motorinin litre fiyatına 3 gün art arda zam yapılmıştı. Ancak yeni haftada durum farklı olmayacak. Motorinin litre fiyatına Salı günü gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 1,39 TL zam yapılacak. Motorinin litresine son bu zamla birlikte 2 hafta içinde Toplamda 6 liraya yakın zam yapılmış olacak.

 

 

ÜÇ GÜN ÜST ÜSTE ZAM YAPILMIŞTI

Araç sahipleri motorin fiyatlarında yaşanan bu artış nedeniyle bir hayli tedirgin. Geçtiğimiz hafta motorinin litre fiyatına üst üste 3 defa zam yapılmıştı. Yeni haftada da motorinin litre fiyatına yapılacak olan zamla birlikte yaşanan artış 6 TL’yi bulacak.

 

 

 

 

ZAM ÖNCESİ GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Salı günü motorin fiyatlarına yapılacak zam öncesinde güncel akaryakıt fiyatları şöyle oldu;

İstanbul güncel benzin ve motorin fiyatları

Motorin fiyatı: 27.11 TL

Benzin fiyatı: 20,63 TL

LPG fiyatı: 10,24 TL

İzmir güncel benzin ve motorin fiyatları

Motorin fiyatı: 27.25 TL

Benzin fiyatı: 20.73 TL

LPG fiyatı: 9.98 TL

Ankara güncel benzin ve motorin fiyatları

Motorin fiyatı: 27.21 TL

Benzin fiyatı: 20.74 TL

LPG fiyatı: 10.25 TL

 

Kaynak AdanaSesHaber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.