DOLAR 32,5102 0.01%
EURO 34,6622 -0.11%
ALTIN 2.432,82-2,64
BITCOIN 21567662,51%
İstanbul
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yengesini başka bir erkekle çırılçıplak yakalandı! Ve Video çekti
1637 okunma

Yengesini başka bir erkekle çırılçıplak yakalandı! Ve Video çekti

ABONE OL
Nisan 11, 2024 23:17
Yengesini başka bir erkekle çırılçıplak yakalandı! Ve Video çekti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gün Geçmiyorki bir aldatma haberi olmasın Sakandalın adresi bu kez Urfa Sosyal medyada, son günlerde yankılanan bir ihanet hikayesiyle yine çalkalanıyor. Ağabeyinin evinde, kardeşinin eşini başka bir erkekle yakalayan bir adamın ifşa ettiği görüntüler, internet kullanıcıları arasında hızla yayıldı. Olay, adeta bir skandal film sahnesini andırırken, yenge ve sevgilisinin savunmaları ise sosyal medyada geniş yankı buldu.

 

İnsanlığın geldiği son nokta! diyabileceğimiz Ağabeyinin evinde, kardeşinin eşini başka bir erkekle yakalayan bir adamın ifşa ettiği görüntüler, internet kullanıcıları arasında hızla yayıldı. Olay, adeta bir skandal film sahnesini andırırken, yenge ve sevgilisinin savunmaları ise sosyal medyada geniş yankı buldu.

Sosyal medyayı sallayan ihanet skandalı: Yengesini başka bir erkekle çırılçıplak yakalandı!

İhanet Anı Cep Telefonu Kamerasında

videoda Adam, yengesini ve sevgilisini kendi evinde, iç çamaşırlarıyla yarı çıplak bir şekilde yakaladı. Öfkeyle dolu ifadelerle, “Ağabeyimin namusunun yanında çırılçıplak ne işin var?” diyerek tepkisini dile getirdi. Görüntülerde yengesi, “Vallahi bildiğin gibi değil. Onun suçu yok” diyerek kendini savunmaya çalışsa da, sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı.

Sosyal Medyadan Tepkiler Yağdı

 

“Ben ne izledim ya” ve “Sonuna kadar inkar etmeleri şoku” gibi yorumlarla sosyal medya kullanıcıları, yaşanan bu olay karşısında şaşkınlıklarını ve tepkilerini dile getirdiler. İhanet, savunmalar, inkarlar derken, bu skandal hikaye, adeta sosyal medyada günün konusu haline geldi.

İnternetin Yeni Gündemi: İhanet Skandalı

Yengesini başka bir erkekle yakalayan adamın ifşa ettiği görüntüler, sosyal medyada hızla yayılırken, olayla ilgili yorumlar ve tartışmalar da büyüyor. Sosyal medya kullanıcıları, yaşanan bu dramatik olay karşısında kendi görüşlerini ve tepkilerini paylaşmaktan çekinmiyorlar.

 

Kaynak Osmancık haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.