DOLAR 32,5917 0.36%
EURO 34,8511 0.32%
ALTIN 2.492,470,34
BITCOIN 21171904,60%
İstanbul
12°

PARÇALI BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Yaşar Kemal Uğurlu hangi takımlı? Galatasaray Gaziantep maçında kırmızı kart gösteren hakeme büyük tepki
381 okunma

Yaşar Kemal Uğurlu hangi takımlı? Galatasaray Gaziantep maçında kırmızı kart gösteren hakeme büyük tepki

Hakem Yaşar Kemal Uğurlu Galatasaray Gaziantep FK maçı sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Galatasaray'a verilen sarı ve kırmızı karta tepki gösteren taraftarlar Yaşar Kemal Uğurlu kimdir? sorusunu sordu. Peki Yaşar Kemal Uğurlu hangi takımı tutuyor?

ABONE OL
Eylül 5, 2022 22:52
Yaşar Kemal Uğurlu hangi takımlı? Galatasaray Gaziantep maçında kırmızı kart gösteren hakeme büyük tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

üper Lig ‘in 5. haftasının kapanış maçındaGalatasaraysahasında Gaziantep FK’yı konuk etti. Mücadele 1-1’lik eşitlikle devam ederken Sarı-Kırmızı ekipte Abdülkerim Bardakcı, ikinci sarı karttan gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Taraftarlar tepki gösterdiği hakem Yaşar Kemal Uğurlu kimdir? aramasını yapıyor. Galatasaray Gaziantep FK maçının hakemi Yaşar Kemal Uğurlu hangi takımlı, nereli?

NELER YAŞANDI?

Maçın 44. dakikasında Kaleci Günay Güvenç’in uzun topunda Abdülkerim Bardakcı, Figueiredo’yla birlikte hava topuna çıktı. Bu posziyonda rakibine yaptığı müdahale nedeniyle maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu, Abdülkerim Bardakcı’ya sarı kart gösterdi. Daha önceden sarı kartı bulunan tecrübeli futbolcu kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Abdülkerim Bardakcı mücadelenin 31. dakikasında da orta alanda Abdulkadir Parmak’ı düşürmesinin ardından sarı kart görmüştü.

 

GALATASARAY GAZİANTEP MAÇININ HAKEMİ YAŞAR KEMAL UĞURLU KİMDİR?

Yaşar Kemal Uğurlu, 1981 tarihinde Ankara’da doğdu.

Yaşar Kemal Uğurlu, genç yaşlarda Ankaragücü takımının çeşitli kategorilerinde futbol oynadı. Eğitim hayatını Ankara’da tamamlayarak Gazi Üniversitesi iktisat bölümünden mezun oldu. İsmini 2 ayrı dedesinin isminden alan ve Uğurlu’nun Milli eskrimci bir kız kardeşi var. Babası Bayındırlık Bakanlığında Sosyal İşler Müdürlüğü görevinden emekli oldu.

Ekrandan izlediği bir maç sonrası hakemin kararlarını beğenmemesi üzerine hakem olmaya karar verdi. 2002 tarihinde Düzce’de bulunan bir hakem kursuna başvurarak bu alandaki ilk adımını attı. 2004 senesinde aktif olarak profesyonel hakemlik kariyerine başlayan Uğurlu, Hakemliğe başladıktan 13 yıl sonra ilk kez 2015 sezonunda “Mersin İdman Yurdu – Kayserispor” maçıyla bir Süper Lig müsabakasını yönetti.

Yaşar Kemal Uğurlu, Ankaralı ve 41 yaşındadır.

Yaşar Kemal Uğurlu 2012 tarihinde bir bankada müdür yardımcısı olan Özlem Uğurlu ile evlendi. Yaşar Kemal Uğurlu’nun bu evliliğinden Deren adında bir kızı vardır.

Aynı zamanda sigortacılık mesleğini yapan, Ankara bölgesi hakemi Yaşar Kemal Uğurlu baba tarafından aslen Konyalı’dır.

Yaşar Kemal Uğurlu’nun hangi takımlı olduğu net olarak bilinmese de sosyal medyada yapılan paylaşımlarda Uğurlu’nun Fenerbahçeli olduğu ifade ediliyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.