DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20650340,47%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Yalı Çapkını 8. Bölüm Fragmanı izle! 5 Ekim 2022 Yalı Çapkını Son Bölüm Fragmanını İzle
745 okunma

Yalı Çapkını 8. Bölüm Fragmanı izle! 5 Ekim 2022 Yalı Çapkını Son Bölüm Fragmanını İzle

Star ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam eden ve reytinglere damga vuran! Yalı Çapkını 8. Bölümünde birbirlerine söz veren Ferit ve Seyran'ın giderek yakınlaşması ile Suna’nın Ferit’e hamlesi damga vurmuştu bundan sonraki süreçte neler bekleyecek? Yalı Çapkını 8. Bölüm fragmanı ile açığa kavuşacak!

ABONE OL
Kasım 6, 2022 00:47
Yalı Çapkını 8. Bölüm Fragmanı izle! 5 Ekim 2022 Yalı Çapkını Son Bölüm Fragmanını İzle
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Star ekranlarında seyirciyle buluşmaya devam eden ve reytinglere damga vuran! Yalı Çapkını 8. Bölümünde birbirlerine söz veren Ferit ve Seyran’ın giderek yakınlaşması ile Suna’nın Ferit’e hamlesi damga vurmuştu bundan sonraki süreçte neler bekleyecek? Yalı Çapkını 8. Bölüm fragmanı ile açığa kavuşacak!

 

Yalı Çapkını 8. Bölümünde;Star TV‘nin reyting rekorları kıran iddialı dizisiYalı Çapkını‘nın 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un paylaştığı dizinin son bölümüne; birbirlerine söz veren Ferit ve Seyran’ın giderek yakınlaşması ile Suna’nın Ferit’e hamlesi damga vurmuştu. İşteYalı Çapkınıdizisinin merakla beklenen 8. bölüm fragmanı…

 

Yalı Çapkını 8. Bölümde Neler Olacak?

Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği, senaryosunu Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı ‘Yalı Çapkını’ dizisi cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, gerek oyuncu kadrosu gerek hikayesiyle izleyicilerden tam not alan dizi, 4 Kasım akşamı 7’nci bölümüyle ekranlara geldi. Araları düzelen Ferit ve Seyran, keyifli bir gün geçirirken Suna’nın beklenmedik hamlesi gündem oldu.

 

Yalı Çapkını konusu nedir

Star TV ekranlarının yeni dizisi Yalı Çapkını, 23 Eylül Cuma akşamı ilk bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yönetmenliğini Burcu Alptekin’in üstlendiği dizi ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’un yer aldığı dizinin konusu ve oyuncu kadrosu, izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Star TV’nin yeni dizisi Yalı Çapkını konusu ve oyuncu kadrosu…

Star TV ekranlarının yeni sezondaki dizi projesi Yalı Çapkını, 23 Eylül Cuma akşamı ekran yolculuğuna başladı. Hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan OGM Pictures imzalı dizi, konusu kadar oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekti. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor’u buluşturan dizi, Gaziantepli Korhan Ailesi’nin direği Halis Ağa’nın el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit’in evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediniyor. Peki, Yalı Çapkını konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Star TV’nin yeni dizisi Yalı Çapkını hakkında tüm merak edilenler…

YALI ÇAPKINI DİZİSİ BAŞLADI!

Star TV ekranlarında yayınlanan ve Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ile Çetin Tekindor’u buluşturan Yalı Çapkını dizisi, 23 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’da ilk bölümüyle ekranlarda yerini aldı.

YALI ÇAPKINI KONUSU

Senaryosunu Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisi, Gaziantepli Korhan Ailesi’nin direği Halis Ağa’nın (Çetin Tekindor) el bebek gül bebek yetiştirilmiş torunu Ferit’in (Mert Ramazan Demir) evlenmesine karar vermesiyle gelişecek olayları konu ediniyor.

YALI ÇAPKINI OYUNCU KADROSU

Gaziantepli Korhan Ailesi’nin başından geçenleri anlatacak olan Yalı Çapkını’nın oyuncu kadrosunda;

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler de yer alıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.