DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20379286,30%
İstanbul
12°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Valorant 5.0 yama: Yeni Harita, Silahlar ve Araçlar Valorant yeni harita Pearl ne zaman geliyor 2022
807 okunma

Valorant 5.0 yama: Yeni Harita, Silahlar ve Araçlar Valorant yeni harita Pearl ne zaman geliyor 2022

Küresel sahnede kendine yer edinmiş, karakter tabanlı bir 5'e 5 taktiksel nişancılık oyunu olan Valorant'ın 5.0 güncellemesiyle beraber oyuna eklenecek Pearl haritasının ne zaman oyuna ekleneceği oyuncular tarafından araştırılıyor. Valorant 5.0 yama notlarının erkenden duyurulmasıyla beraber yeni haritadan detayların paylaşılması oyuncuları sabırsızlaştırdı. Peki, Valorant 5.0 yama: Yeni Harita, Silahlar ve Araçlar Valorant yeni harita Pearl ne zaman geliyor 2022 Detayları haberimizde…

ABONE OL
Haziran 18, 2022 17:10
Valorant 5.0 yama: Yeni Harita, Silahlar ve Araçlar Valorant yeni harita Pearl ne zaman geliyor 2022
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küresel sahnede kendine yer edinmiş, karakter tabanlı bir 5’e 5 taktiksel nişancılık oyunu olan Valorant‘ın 5.0 güncellemesiyle beraber oyuna eklenecek Pearl haritasının ne zaman oyuna ekleneceği oyuncular tarafından araştırılıyor. Valorant 5.0 yama notlarının erkenden duyurulmasıyla beraber yeni haritadan detayların paylaşılması oyuncuları sabırsızlaştırdı. Peki, Valorant 5.0 yama: Yeni Harita, Silahlar ve Araçlar Valorant yeni harita Pearl ne zaman geliyor 2022 Detayları haberimizde…

 

Valorant‘a eklenecek olan yeni harita Pearl, dereceli maçlara bir süreliğine eklenmeyecek olmakla birlikte dereceli ve derecesiz maç harita havuzlarından Split haritası kaldırılacak. Split’e sadece özel oyun ve diğer oyun modlarında girilebilecek. Valorant 5.0 yama: Yeni Harita, Silahlar ve Araçlar Valorant yeni harita Pearl ne zaman geliyor 2022?

VALORANT YENİ HARİTA NE ZAMAN GELECEK 2022?

Valorant’ın Haziran 2022 itibariyle en yeni haritası Pearl, Valorant 5.0 güncellemesiyle beraber oyuna22 Haziran Çarşambagünü eklenecek.

Yeni harita Pearl, 22 Haziran itibariyle iki hafta boyunca dereceli maçlarda oynanmayacak. Oyuncular haritaya alıştıktan sonra dereceli maç harita havuzuna eklenecek. Bu sırada ise yeni güncelleme ile Split haritası dereceli ve derecesiz maçlardan kaldırılacak.

Valorant yeni haritadaki detaylar

Bu bilgilerle birlikte oyuncu kartına baktığımızda göze çarpan bir başka detay ise bir su altı olmasıdır. Yeni haritada su altı bölümü ya da su altına değinen detayları olacağı beklenmektedir. Mavi portala baktığımızda ise bu iddianın doğru olduğunu söylenebilir.

 

Valorant yeni haritası Lizbon

Valorant’ta 4. Bölüm 3. Kısım’da oyunculara ipucu verildi. Yeni savaş biletinde yer alan oyuncu oyuna gelecek olan yeni harita hakkında ipucu olarak görülüyor. Valorant’ta Savaş Bileti’ni 50. seviyeye kadar tamamlamayı başaran kişiler ücretsiz ödüllerinde sahibi oluyor. Ödüller arasında yer alan “Yellows on Rails” kartı da karşımıza çıkıyor. Bu da bir sonraki gelecek olan yeni harita hakkında bir ipucu olarak oyunculara sunuldu.

 

 

Bu iddiaların bu kadar güçlü görülmesi Volarant’a yeni bir savaş biletinin verilmesi her zaman bir sonraki harita için ipucu içermesidir. 50. seviyede verilen bu kartın üstünde yer alan sarı tren ise Libon’a aittir. Bu da yeni haritanın Portekiz, Lizbon olacağını doğrular nitelikte oluyor.

 

 

Oyuncu kartı üzerinde yer alan oyuncular incelendiğinde Oren ve Ruben karşımıza çıkıyor. Bu oyuncuların ajan Chamber çıkmadan önce Fracture haritasındaki mesajlaşan çalışanlar olduğu biliniyor.

 

 

Lizbon iddialarını güçlendiren bir diğer önemli ipucu ise kısım başı güncellemesinde bulunan ana menüdeki Brimstone tabletinde gördüğümüz görüntüdür. Menüde yer alan yapılar Portekiz Lizbon’daki bir manastıra benzemektedir.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.