Ünlü rapçi Killa Hakan'a ne oldu, öldü mü, sağlık durumu nasıl?, hastalığı ne?
DOLAR 32,1966 0.27%
EURO 34,9442 0.16%
ALTIN 2.258,980,69
BITCOIN 22602741,56%
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

19:28

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Ünlü rapçi Killa Hakan’a ne oldu, öldü mü, sağlık durumu nasıl?, hastalığı ne?
914 okunma

Ünlü rapçi Killa Hakan’a ne oldu, öldü mü, sağlık durumu nasıl?, hastalığı ne?

Almanya’da yaşayan Türk rapçi Killa Hakan adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş'un yoğun bakımda tedavi gördüğü açıklandı. Şarkıcının koronavirüse yakalandıktan sonra bağışıklık sisteminin çöktüğü öğrenildi

ABONE OL
Haziran 4, 2022 22:00
Ünlü rapçi Killa Hakan’a ne oldu, öldü mü, sağlık durumu nasıl?, hastalığı ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Almanya’da yaşayan Türk rapçi Killa Hakan adıyla tanınan rapçi Hakan Durmuş’un yoğun bakımda tedavi gördüğü açıklandı. Şarkıcının koronavirüse yakalandıktan sonra bağışıklık sisteminin çöktüğü öğrenildi

 

Türkçe rap dünyasının popüler isimlerinden olan Killa Hakan’dan korkutan haber geldi. Almanya’da yaşayan 49 yaşındaki şarkıcının hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı.

 

“ÖLÜM KALIM SAVAŞI VERİYOR”

Rapçi Massaka, meslektaşı Killa Hakan’ın son durumunu şu sözlerle açıkladı: “Selam arkadaşlar. Killa Hakan’ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.”

 

BAĞIŞIKLI SİSTEMİ ÇÖKTÜ

Haberturk.com’un ulaştığı detaylara göre; Killa Hakan, koronavirüse yakalandı. Virüs böbreklerine ve akciğerlerine hasar verdi. Şarkıcının bağışıklık sistemi çöktü.

 

‘İYİLEŞMEYE ÇALIŞIYORUM’

Kreuzberg’de yaşayan Killa Hakan, mart ayında yaptığı paylaşımda yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetmişti:

“Selam arkadaşlar. Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlıgım yerine gelsin güzel şeyler yapacağım inşallah. Şimdilik kendimle uğraşıyorum ve pek fazla bir şey yapamıyorum. Tüm beni merak edip soranlara, tüm Killa sevenlere selamlar ve sevgiler. Mücadeleye devam…”

 

KİLLA HAKAN KİMDİR?

 

Killa Hakan, ya da gerçek adıyla Hakan Durmuş (d. 3 Mart 1973, Berlin, Almanya), Türk rap müzisyeni ve söz yazarı.

Hayatı

3 Mart 1973 doğumlu olan Hakan Durmuş ya da bilinen adıyla Killa Hakan’ın ailesi 1960 yıllarında işçi olarak Trabzon’dan Almanya’ya göç etmiştir, aslen Tokatlıdır. Babası Ali Rıza Durmuş güreşçidir. A Milli Takımı’nda çok başarılı olmuştur ve madalyaları vardır. Killa Hakan, Almanya Kreuzberg’de doğup, büyümüş ve okumuştur. Getto hayat yaşayan Hakan, sokaklarla erken yaşta tanışmış ve genç yaşında hapse girmiştir.

 

Cezaevi yıllarında sürekli sözler yazmıştır. İlk hapse girişi Alman polisi sadece Türklere karşıt tavırlar yüzünden genç yaşta Hakan’a ceza vererek hapse girmiştir. Bu olay ile Killa Hakan ilk kez hapishaneye girmiştir. Son olarak bir polise Nazi dediği için 4 ay hapis yatmıştır.

 

Almanya’da Yabancı Sözlü Rap Müzik yapmak yerine Türkçe rap yapmış ve kendini zamanla Avrupa’ya kanıtlamıştır. Ayrıca Killa Hakan günümüz Almanya’sında çok sosyal işlerle uğraşmaktadır. Avrupa’da Türkçe rap albümlerini satmayı ve Türkçe dilini Avrupa’ya tanıtmayı amaçlamıştır ve bunu Killa Hakan’dan başka hiçbir sanatçı yapamamıştır.

 

Killa Hakan Almanya’da Workshop’lar vererek Rap müziği ile hayata tutunmayı öğrencilerine öğretmektedir. Killa Hakan, Türk Rap müziğini her gün bir adım daha ilerletmeye devam etmektedir. Son olarak yine bir ilki başaran Killa Hakan, MTV Almanya kanalında 15 hafta boyunca Top 10 listesinde kalarak kırılmayan tüm zincirleri kırmıştır.

 

Şarkılarında devamlı söylediği “36” sayısı; doğup ve büyüdüğü Kreuzberg City’nin posta kodu numarasıdır. Killa Hakan, aynı zamanda 36 Boys’un en eski üyelerinden biridir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.