DOLAR 32,5702 0.15%
EURO 34,8294 0.43%
ALTIN 2.418,23-0,59
BITCOIN 2154805-0,01%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Ünal Pala ve eşi Evrim Pala’nın yaşamını yitirdiği HAYALET kayalıklar
457 okunma

Ünal Pala ve eşi Evrim Pala’nın yaşamını yitirdiği HAYALET kayalıklar

Bodrum'da dün gece yarısı eşi ve kızı ile birlikte bulunduğu sürat teknesi ile kayalıklara çarparak yaşamını yitiren Ankaralı ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşinin ölümüne neden olan bot ve denizin ortasındaki kayalık ANTERHABER tarafından görüntülendi. Denizin ortasında olmasına rağmen üzerinde veya etrafında güvenlik önlemi olmadığı belirtilen 30 metre uzunluğundaki 5 metre genişliğindeki kaya parçalığının daha öncede kazalara neden olduğu belirtildi.

ABONE OL
Temmuz 12, 2022 17:25
Ünal Pala ve eşi Evrim Pala’nın yaşamını yitirdiği HAYALET kayalıklar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bodrum’da dün gece yarısı eşi ve kızı ile birlikte bulunduğu sürat teknesi ile kayalıklara çarparak yaşamını yitiren Ankaralı ünlü iş insanı Ünal Pala ve eşinin ölümüne neden olan bot ve denizin ortasındaki kayalık ANTERHABER tarafından görüntülendi. Denizin ortasında olmasına rağmen üzerinde veya etrafında güvenlik önlemi olmadığı belirtilen 30 metre uzunluğundaki 5 metre genişliğindeki kaya parçalığının daha öncede kazalara neden olduğu belirtildi.

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Torba Mahallesi Zeytinlikuyu Koyu’nda kendisine ait kaldığı Villa Azur Otel’den 12 yaşındaki kızı Mina Pala ve eşi Evrim Pala ile birlikte bindiği 12 metrelik sürat teknesi ile gezintiye çıkan 52 yaşındaki Ankaralı ünlü iş insanı Ünal Pala sahilden 70 metre açıklıktaki 30 metre uzunluğunda 5 metre genişliğindeki kayalıklara çarparak kaza geçirmişti. Saat 23.00 sıralarında meydana gelen kazanın gürültüsünü duyan beş yıldızlı otellerin su sporları çalışanları botlarla yardıma gittikleri Ünal pala ve eşi Evrim Pala’nın olay yerinde yaşamını yitirmişti. Kazadan sağ olarak kurtulan Mina Pala ise kaldırıldığı özel hastanede tedavi altına alınırken hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

30 MİL HIZLA HAYALET KAYALIKLARA ÇARPTI

Turistik koyda denizin ortasında bulunan kayalıklara yaklaşık 30 mil hızla çarpan Pala ve eşinin kayalıklara düşerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Denizin ortasında serseri mayın gibi duran kayalıkları, olayın meydana geldiği yeri ve faciadaki botu ANTERHABER kameraları görüntüledi. Kayalıkların üzerinde kazadan artan parçaların durduğu görülürken, Pala’nın bulunduğu bot soruşturmanın devam etmesi nedeni ile Kaynar Koyu’na çekilerek güvenli bir bölgeye alındı.

 

KAYALIKLAR ÜZERİNDE VE ETRAFINDA GÜVENLİK ÖNLEMİ YETERLİ DEĞİL

Torba limanında balıkçılık ve kaptanlık yapan Gökmen Demir (55) “O kayalıklar serseri mayın gibi, özellikle gece tekne sahiplerinin ve bu koyu bilmeyenlerin kabusu gibi. Kara ile arası çok yakın ve aniden önünüze çıkar. Ayrıca orada 4-5 tane lüks otel var hepsinde su sporları jet skileri var. O jet skileri kullananlarda kayalıklara çarpabilir. Çok ciddi önlem alınması gerekir. Orada bu kayalık kabus gibi, önlem alınmazsa daha çok canlar yanar. Bizler buranın yerlisi olduğumuz için o bölgeye yanaşmayız, daha öncede orada çeşitli kazalar oldu. Kayalıkların üzerinin yeteli derece aydınlatılması, fener konulması, geniş bariyerlerle çevrelenmesi gerekir ki başka canlar yanmasın, olayı duyduk, şok olduk, ancak bu tür kaza beklenmeyen bir kaza değildi” diye konuştu.

 

 

PALA ÇİFTİNİN CENAZELERİ ANKARA’YA GÖNDERİLECEK

Ünal Pala ve eşi Evrim Pala’nın cenazelerinin Muğla Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak otopsinin ardından Ankara’ya gönderileceği belirtildi.

ÜNAL PALA KİMDİR?

Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, 27 Aralık 1970’te Ankara’da doğdu. Yaklaşık 18 yıldır inşaat ve akaryakıt istasyonu işletmeciliği alanlarında faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yılı 183 milyon TL ciroyla kapatan Uzaltaş AŞ ile Ünal Pala, son olarak Ankara’nın ilk çevreci konut kulesi “Paladyum Beytepe”yi hayata geçirdi.

Şimdi de OPET’in sahibi Öztürkler Grup ve Canpa ile birlikte Ankara iş dünyasına yeni bir soluk getirecek “Ankara Sky Tower” iş merkezi projesine başlayan Ünal Pala, sektöre ve ekonomiye dair nokta atışı yapan gözlemleriyle de Ankara’da sözü geçen isimlerin başında geliyor.

Aynı zamanda Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Denetleme Kurulu Başkanı da olan Ünal Pala, sivil toplum kuruluşlarında da etkin bir şekilde görev alıyor.

 

KONUYLA İLGİLİ HABERİN LİNKİ AŞAĞIDADIR

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.