DOLAR 32,5843 0.21%
EURO 34,8333 0.46%
ALTIN 2.411,97-0,84
BITCOIN 21522880,29%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Ücretsiz Netflix İzleme, Bedava Netflix ,Üyelik Hesapları 2022
599 okunma

Ücretsiz Netflix İzleme, Bedava Netflix ,Üyelik Hesapları 2022

ABONE OL
Haziran 11, 2022 01:42
Ücretsiz Netflix İzleme, Bedava Netflix ,Üyelik Hesapları 2022
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Popüler dizi ve filmlerin buradan yayınlanması ve de Netflix’in ülkeler ile anlaşarak bu platforma özel dizi ve film yapması platformu daha da çekici hale getirmeye başlamıştır.

Fakat Netflix ücretli bir uygulamadır. Ücretleri ise şu şekilde belirlenmektedir.

Bedava Netflix İzleme Uygulaması Nedir?

Temel paket yalnızca 1 ekranda izlenilebilmektedir. Birden fazla ekranda film ya da dizi izlemek, Netflix oturumu açmak gibi bir durum söz konusu değildir. Çözünürlüğü de standart olmaktadır.

Fiyatı ise aylık olarak ödenmekte ve 17,99 TL olmaktadır.

Bedava Netflix İzleme Programı Apk İndirme Nasıl Yapılır?

Standart paket ile aynı anda 2 ekran da Netflix izlenebilmektedir. HD olarak izlenebilme imkanı bulunmaktadır. İndirme işlemleri de 2 cihaza birden yapılabilmektedir. Bu paketin fiyatı ise 29,99 TL olmakta ve aylık olarak ödenmektedir.

Bedava Netflix Hesabı Açma 2022 Nasıl Yapılır?

Özel paket için Netflix 4 ekranda birden izlenebilmektedir. HD ve Ultra HD izleme imkanı bulunmaktadır. İndirme işlemleri de 4 adet cihaza yapılabilmektedir. Bu paketin fiyatı 41,99 TL olmakta ve aylık olarak ödenmektedir

Ücretsiz Netflix Hesapları 2022 Nedir?

Netflix platformuna ilk üye olunduğunda 30 gün ücretsiz olarak izlenmektedir. Üye olmak için kişisel bilgilerin yanı sıra mail adresi ve bir kart bilgisi gerekmektedir. Dolayısıyla mail adresiniz birden fazla var ise her ay birinden üye olabilir ve bu şekilde birkaç ay Netflix’i bedava şekilde izleyebilirsiniz.

Tabii ki mail adresleriniz tükendiği zaman bu durumda ücretli bir şekilde ödeme yaparak izlemeniz gerekmektedir. Bu durumda da size uygun olan paketi tercih ederek otomatik ödeme ile her ayın belirli gününde ödemenizi gerçekleştirirsiniz.

Ücretsiz Netflix İzleme Yolları Nedir?

Netflix 30 günlük bedava izleme sürecinden sonra sıra ödemeye geldiğinde ortak arkadaş grubu ile paylaşım yapabilirsiniz. Bu durumda temel paket ile paylaşım yaparsanız aynı anda izleme imkanınız bulunmaktadır. Biriniz açtığınızda diğerinizin kapatmanız gerekmektedir.

Standart paket için de 2 kişi anlaşma yapabilirsiniz. Bu durumda ödemeyi 2’ye bölebilir ya da bir ay biriniz, bir ay diğeriniz şeklinde gerçekleştirebilirsiniz.

Ücretsiz Netflix Üyeliği İptal Etme Nasıl Yapılır?

Standart paket yalnızca 2 cihaz ile kullanılabileceğinden iki kişi anlaşma yapmak daha doğru olacaktır. 4 kişilik bir arkadaş ya da aile grubu ile ise özel paketten faydalanabilirsiniz. Bu şekilde ödemeyi dörde bölebilir ya da bir ay biriniz, bir ay diğeriniz olmak üzere 4 ayda bir ödeme yapabilirsiniz.

Ultra HD izleme imkanı bulunduğu için 4 kişilik bir grup ile ortak kullanım çok daha mantıklıdır. Standart kullanımı iki kişi bölüştüğünüzde ayda tek kişiye düşün miktar yaklaşık olarak 15 TL olmaktadır.

Ücretsiz Netflix Üyeliği Açma Nasıl Yapılır?

Özel paketi 4 kişi olarak paylaştığınızda ise aylık bir kişiye düşen miktar yaklaşık 10,50 TL olmaktadır. Bu nedenle 4 kişi ile ortak grup çok daha avantajlı olmaktadır.

  • Banka uygulamarın yapmış olduğu güncel netflix kampanyalarını takip edin
  • Kullandığınız bankacılık bölümüne veya uygulamadaki indirimleri gözden geçirin
  • Operatörlerin uygulamasından “Netflix” araması yapın güncel bi kampanya mevcut mu? hemen kontrol edin.
  • Güncel olarak bilinen şu an geçerli vodafone ve enpara kullanan müşterileri için netflix kampanyası bulunmaktadır.
  • Yeni fırsatlar çıktıkça bu yazımız güncellenecektir. Herkeze iyi seyirler
Bedava Netflix Premium Hesapları 2022
2022yılında bedavanetflix premium hesap,bedava netflix hesapları 2022arıyorsanız doğru adrestesiniz ! CEOTudent olarak sizlerebedava netflix hesaplarıbulabileceğiniz bir site vereceğiz. Lafı fazla uzatmadan netflix hesapları bulabileceğiniz adrese gidebilirsiniz.

Yukarıda ki BURAYA TIKLAYARAK yazısına basarak hesapların olduğu siteye gidebilirsiniz arkadaşlar. Ayrıca sürekli güncellendiği için ara sıra kontrol etmenizde fayda var. Yakaladıgınız hesap muhtemelen 1 ay sonra patlar ama 1 ay neyinize yetmez di mi ? Allah bereket versin diyor ve gidiyorum.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.