DOLAR 32,6030 0.27%
EURO 34,7868 0.34%
ALTIN 2.413,74-0,77
BITCOIN 21609250,47%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Türkiye Hangi İlçeler İl Olacak? ,Bitlis Ahlat İl Olacak Mı? ,İşte Herkesin Merakla Beklediği İl Olmaya Aday 25 İlçe.
841 okunma

Türkiye Hangi İlçeler İl Olacak? ,Bitlis Ahlat İl Olacak Mı? ,İşte Herkesin Merakla Beklediği İl Olmaya Aday 25 İlçe.

Son dakika bombası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz'den geldi. Halihazırda 81 ili olan Türkiye'nin yakın zamanda vilayet sayısının 100'e çıkarılacağı söylemleri gündemi karıştırdı. 85 milyon vatandaşı ilgilendiren flaş açıklamanın ardından yeni il olacak ilçeler 2022 araştırmaları başladı. Peki, Türkiye il sayısı artacak mı? İşte yanıtı..

ABONE OL
Haziran 26, 2022 19:31
Türkiye Hangi İlçeler İl Olacak? ,Bitlis Ahlat İl Olacak Mı? ,İşte Herkesin Merakla Beklediği İl Olmaya Aday 25 İlçe.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dakika bombası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz’den geldi. Halihazırda 81 ili olan Türkiye’nin yakın zamanda vilayet sayısının 100’e çıkarılacağı söylemleri gündemi karıştırdı. 85 milyon vatandaşı ilgilendiren flaş açıklamanın ardından yeni il olacak ilçeler 2022 araştırmaları başladı. Peki, Türkiye il sayısı artacak mı? İşte yanıtı..

 

 

Türkiye İl Sayısı 100 Olacak Mı? İl Sayısı Artacak Mı? Türkiye Hangi İlçeler İl Olacak? Bitlis Ahlat İl Olacak Mı? İşte Yeni İl Olacak İlçeler 2022…

 

Türkiye il sayısı 2022! Son dakika açıklaması 25 Haziran Cumartesi günü geldi. Türkiye il sayısı artacak mı, nereler il olacak merak eden vatandaşlar son dakika duyurusuna kulak kabarttı. Türkiye yeni il olacak ilçeler 2022 araştırması yapan vatandaşlar Siverek il olacak mı? Gebze il olacak mı merak etti. İşte detaylar…

 

 

TÜRKİYE İL SAYISI 100

Bitlis Ahlat Belediyesi tarafından 25-27 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Etkileşim ve Yöresel Yemekler ile Zanaatkar Eller Ahlat’ta Festivalinde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz milyonları ilgilendiren Türkiye il sayısı açıklamasını yaptı. Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan flaş açıklamada, “Ahlat’ta bundan sonra dünya başkenti gibi dünya liderleri toplanıp, dünyanın sorunlarını görüşecek bir kent haline geleceğiz. Bunu büyüklerimiz açıklayacak. Devlet Bahçeli’nin önerisi ve Cumhurbaşkanımızın beraber verdiği kararla Türkiye’nin il sayısının 100’e çıkacağı bir zamanda inşallah Ahlat’ımızı da bu şehirler arasına alacağız. Buna da bürokrasi olarak hazırlıklı olalım. Bu müjdeyi de bu güzel şenlikte ifade edeyim” dedi. Açıklamanın ardından sosyal medya ayağa kalktı.

 

 

TÜRKİYE İL SAYISI ARTACAK MI?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Ahlat’ta yaptığı konuşmanın yanlış anlaşıldığını belirterek, “Bugün Ahlat’ta yaptığım konuşma, bazı yayın organlarında ‘İl sayısı 100’e çıkarılacak’ şeklinde yanlış yansıtılmıştır. Bu hususta verilmiş bir karar yoktur. Oysaki konuşmamda; ‘Türkiye’nin şehir sayısının 100’e çıkarılması halinde Ahlat’ın bunların arasında yer alacağı’ temennisidir” dedi. Yani şu an Türkiye gündeminde il sayısının artması gibi bir durum söz konusu değil.

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.