DOLAR 32,6212 0.27%
EURO 34,8067 0.33%
ALTIN 2.419,75-0,52
BITCOIN 21627670,92%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Türkiye bu olayı konuşuyor! Herkesi ayağa kaldıran o görüntüler.
873 okunma

Türkiye bu olayı konuşuyor! Herkesi ayağa kaldıran o görüntüler.

ABONE OL
Nisan 11, 2024 23:21
Türkiye bu olayı konuşuyor! Herkesi ayağa kaldıran o görüntüler.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Arap Yarımadası’nda bulunan en büyük ülke olan Suudi Arabistan Orta Doğu’daki bütün körfez ülkeleri gibi hızla gelişiyor. Fakat birçok alanda yaşanan gelişmenin aksine Suudi Arabistan sosyal yaşam olarak çok geride kalmış. Bunun en büyük nedeni ise şeriatle yönetildiği için pek çok şeyin yasaklı olması. Ancak başta Prensler olmak üzere Suudi hanedan üyelerinin karıştığı skandallar bu yasakların onları bağlamadığını ortaya çıkarıyor. Bugünkü videomuzda ise duyduğunuzda çok şaşıracağınız Suudi Arabistan hakkındaki inanılmaz gerçeklerden bahsedeceğiz.

 

Birleşik Arap Emirliklerinin en büyük ve en ihtişamlı şehri olan Dubai zenginliğin ve lüksün başkenti olarak bilinmektedir. Lüks yatlarda büyük partiler, sadece özel davetlilerin katılabildiği yeraltı partileri ve kişiye özel hazırlanmış milyonlarca dolarlık müchevherler, bunlar Dubai’li zenginlerin gün yüzüne çıkan eğlencelerinden sadece bir kaçı. Eğer Dubai’nin gece hayatı ve gizli gerçekleri ile daha çok bilgi almak istiyorsanız vakit kaybetmeden ve yanınızda kimse yokken okuyun….

 

 

Suudi Veliaht Prensin ülkeyi ziyareti, ‘Bin Selman BAE’ye hoşgeldi’ etiketiyle sosyal medyada gündem oldu. Ancak asıl kasırga, prenslerin katıldığı akşam partisinden sonra koptu. Konuklar Dubai’deki lüks bir yatta bir araya geldi. Partide alkol su gibi aktı. Gecede, BAE Veliaht Prensinin oldukça sarhoş olduğu görüldü. Sosyal medyaya düşen görüntülerin ardından binlerce tweet atıldı. Partiye katılanlardan bazıları, Veliaht Prens’i öven paylaşımlar yaptı. Suudi Prens Muhammed bin Selman’a BAE gezisinde 10 bakanı eşlik ediyor. Bin Selman’ın bir sonraki durağı, Arjantin’deki G20 zirvesi olacak

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.