DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22329211,76%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

TÜBİTAK Birincisi Öğrenci, Yurt Odasında Dehşeti Yaşattı: Hayati Tehlikesi Devam Ediyor
254 okunma

TÜBİTAK Birincisi Öğrenci, Yurt Odasında Dehşeti Yaşattı: Hayati Tehlikesi Devam Ediyor

İstanbul'da bulunan özel bir üniversitenin yurdunda, TÜBİTAK birincisi bir öğrenci, oda arkadaşları tarafından feci şekilde darp edildi. Kemerle dövülen, yüzüne sıcak ütü tutulan ve vücudundan kesikler alan öğrenci, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

ABONE OL
Ocak 4, 2024 19:40
TÜBİTAK Birincisi Öğrenci, Yurt Odasında Dehşeti Yaşattı: Hayati Tehlikesi Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul’da bulunan özel bir üniversitenin yurdunda, TÜBİTAK birincisi bir öğrenci, oda arkadaşları tarafından feci şekilde darp edildi. Kemerle dövülen, yüzüne sıcak ütü tutulan ve vücudundan kesikler alan öğrenci, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, 15 Kasım gecesi yaşandı. F.B. isimli öğrenci, yurt odasında oda arkadaşları Hasan Ege K. ve Arda D. ile birlikteydi. İddiaya göre, Hasan Ege K., F.B.’den para istedi. F.B.’nin parayı vermemesi üzerine, Hasan Ege K. ve Arda D., genç öğrenciye şiddet uygulamaya başladı.

Kemerle dövülen F.B., yüzüne sıcak ütü tutuldu. Hasan Ege K.’nin yönlendirmesi ile Arda D. de oda arkadaşlarının yüzünü ve karnını kesici aletle kesti. Ağır yaralanan F.B., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

F.B.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı.

Olay, üniversite öğrencilerinin yaşadığı şiddet sorununu yeniden gündeme getirdi. Son yıllarda, üniversitelerde yaşanan şiddet olayları giderek artıyor. Bu olaylarda, öğrenciler hem fiziksel hem de psikolojik şiddete maruz kalıyor.

Üniversite öğrencilerinin yaşadığı şiddet sorununun çözümü için, üniversitelerin ve öğrencilerin birlikte hareket etmesi gerekiyor. Üniversiteler, öğrencilerin güvenliğini sağlamak için gerekli önlemleri almalı. Öğrenciler de şiddetin her türlüsüne karşı farkındalık oluşturmalı ve bu konuda duyarlı olmalı.

F.B.’nin başına gelen olay, üniversite öğrencilerinin yaşadığı şiddet sorununun ne kadar ciddi bir sorun olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu sorunun çözümü için, tüm ilgililerin ortak bir çalışma yapması gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.