DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 20650340,47%
İstanbul
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

TRT1 Kadınların sesi olacak Yürek Çıkmazı dizisiyle geliyor! İlk fragmanı yayınlandı, bu dizi çok ses getirecek
838 okunma

TRT1 Kadınların sesi olacak Yürek Çıkmazı dizisiyle geliyor! İlk fragmanı yayınlandı, bu dizi çok ses getirecek

TRT1 ekranlarında yayınlanması beklenen Yürek Çıkmazı isimli yeni dizi şimdiden merak konusu haline geldi. Sosyal medya ve diğer birçok platformda konusu geçen dizinin ilk fragmanı kısa bir süre önce yapımcılar tarafından paylaşıldı. Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan Fragman hakkında TRT Genel Müdürü Zahit Sobacı açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

ABONE OL
Ekim 18, 2022 00:11
TRT1 Kadınların sesi olacak Yürek Çıkmazı dizisiyle geliyor! İlk fragmanı yayınlandı, bu dizi çok ses getirecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni dizi bomba gibi geliyor!

TRT1 ekranlarında yayınlanması beklenen yeni Yürek Çıkmazı dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. İlerleyen günlerde yayınlanması beklenen dizinin başrollerinde Alp Navruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl ve Mesut Akusta gibi birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Twitter ve İnstagram gibi büyük sosyal medya platformlarında gündem olmayı başaran dizinin ilk bölümü meraklar içerisinde bekleniyor. Kısa bir süre önce 1’inci bölüm fragmanı yayınlanan dizi gündem olmayı başardı.

TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan dizinin fragmanını izleyen takipçileri heyecanını bastıramadı. Kadrosu ve konusuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran dizi ilerleyen günlerde TRT1 ekranlarında yerini alacak. Fragman hakkında, Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, “Bilseniz ölmem ne uzun sürdü…” notunu düşerek açıklamasına şu şekilde devam etti; “Hayatı boyunca susmuş kadınların sesi olacak yeni dizimiz “Yürek Çıkmazı” yakında TRT 1ekranlarında sizlerle buluşacak”

 

Yürek Çıkmazı ekranları sallayacak!

Yayın tarihi henüz netleşmeyen yeni dizinin ilerleyen günlerde yeni fragmanları ve tanıtımlarıyla yavaş yavaş ekranlarda yerini alacağı ifade ediliyor. Ekranlara çıkmak için hazırlığını son hızda devam ettiren Yürek Çıkmazı dizisinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli otururken dizinin yapımcılığını ise Gold Film üstlendi. Dizinin konusunda bir trajedi sonrasında hayatında büyük bir değişiklik yaşayan aile üyelerini ele alıyor. Konusuyla milyonların dikkatini çekmeyi başaran dizinin ilk bölümünde neler yaşanacağı merak konusu oldu.

 

Ekranlara gelecek olan yeni dizinin merak edilen bir diğer konusu ise kadrosu oluyor. Yürek Çıkmazı dizisinin kadrosunda, Alp Nevruz, İrem Helvacıoğlu, Ayça Bingöl, Mesut Akusta, Cemal Toktaş, Dilara Aksüyek, Özlem Ulukan, Rozat Hubeş, Bihter Dinçel, Erhan Alpay, Hasan Şentürk, İlayda Ildır, Timur Ölkebaş, Eylül Ersöz, Güler Ökten, Alp Akar ve Aydan Şener gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı görülüyor. Sizler yeni dizi hakkında neler düşünüyorsunuz?

 

Yürek Çıkmazı Yakında TRT 1’de!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.