DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22387002,88%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

Trendyol Süper Lig’de 37. Hafta Hakemleri Açıklandı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Belli Oldu
333 okunma

Trendyol Süper Lig’de 37. Hafta Hakemleri Açıklandı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Belli Oldu

Trendyol Süper Lig'de 37. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamaya göre, 19 Mayıs Pazar günü oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde düdük Arda Kardeşler'e emanet.

ABONE OL
Mayıs 16, 2024 19:14
Trendyol Süper Lig’de 37. Hafta Hakemleri Açıklandı: Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinin Hakemi Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde Görev Alacak Hakemler

Süper Lig’in en heyecanlı karşılaşmalarından biri olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, Arda Kardeşler hakem olarak görev yapacak. Kardeşler’in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay üstlenecek. Derbinin dördüncü hakemi ise Direnç Tonusluoğlu olacak. TFF, bu önemli maç için hakem ve yardımcılarını manuel olarak atama kararı aldı.

 

Dijital Atama Yöntemi ile Diğer Maçların Hakemleri Belirlendi

TFF, Trendyol Süper Lig’in 37. hafta müsabakalarında görev yapacak hakemleri Dijital Atama Yöntemi ile belirledi. Dijital atama, hakem atamalarında adil ve şeffaf bir süreç sağlamak amacıyla kullanılan bir yöntem olarak dikkat çekiyor. Ancak, derbi gibi kritik maçlarda manuel atama yöntemi tercih ediliyor.

 

Kritik Maçta Yüksek Gerilim Bekleniyor

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan bu derbi, her iki takım için de sezonun en önemli maçlarından biri olma özelliğini taşıyor. Ligdeki puan durumu ve şampiyonluk yarışındaki kritik konumları göz önüne alındığında, karşılaşmanın yüksek gerilimli geçmesi bekleniyor.

TFF’nin Açıklaması

TFF’den yapılan açıklamada, “Galatasaray-Fenerbahçe derbisi gibi yüksek önem arz eden karşılaşmalarda manuel atama yöntemi ile hakem ve yardımcı hakemlerin belirlenmesi, maçın adil ve sağlıklı bir şekilde yönetilmesi adına alınmış bir karardır,” ifadeleri kullanıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.