DOLAR 32,6138 0.14%
EURO 34,7898 0.16%
ALTIN 2.438,940,27
BITCOIN 21843423,15%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Transferin gerçekleşmesi durumunda, Süper Lig’de büyük bir bomba patlayacak.
221 okunma

Transferin gerçekleşmesi durumunda, Süper Lig’de büyük bir bomba patlayacak.

Transferin gerçekleşmesi durumunda, Süper Lig'de büyük bir bomba patlayacak. Firmino'nun transferi, ligin rekabet seviyesini artıracak ve daha fazla seyirci çekmesini sağlayacak.

ABONE OL
Ocak 3, 2024 03:25
Transferin gerçekleşmesi durumunda, Süper Lig’de büyük bir bomba patlayacak.
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe ve Galatasaray, Liverpool’un eski yıldızı Roberto Firmino için yarışıyor

Suudi Arabistan ekiplerinden Al Ahli’de forma giyen Roberto Firmino, Süper Lig’e transfer olmaya hazırlanıyor. Brezilyalı yıldızın, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın radarında olduğu iddia edildi.

32 yaşındaki Firmino, 2023 yazında Liverpool’dan Al Ahli’ye transfer olmuştu. Ancak Suudi Arabistan’da istediği performansı gösteremeyen oyuncu, takımdan ayrılmak istiyor.

Fenerbahçe ve Galatasaray, Firmino’yu kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, oyuncunun bonservisi için Al Ahli ile görüşmelere başladı.

Galatasaray da Firmino transferinde iddialı. Sarı-kırmızılılar, oyuncuya yıllık 5 milyon euro maaş teklif etti.

Firmino kimdir?

Roberto Firmino, 2 Ekim 1991’de Brezilya’nın Maceió şehrinde doğdu. Kariyerine Figueirense FC’de başlayan oyuncu, 2011 yılında Hoffenheim’a transfer oldu. 2015 yılında Liverpool’a transfer olan Firmino, İngiliz ekibiyle Premier Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Süper Kupası ve FIFA Kulüpler Dünya Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Firmino, Brezilya Milli Takımı ile de 56 maçta 19 gol kaydetti.

Transferin gerçekleşmesi durumunda, Süper Lig’de büyük bir bomba patlayacak. Firmino’nun transferi, ligin rekabet seviyesini artıracak ve daha fazla seyirci çekmesini sağlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.