DOLAR 32,5997 0.25%
EURO 34,8331 0.45%
ALTIN 2.412,38-0,82
BITCOIN 21545500,48%
İstanbul
20°

PARÇALI BULUTLU

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Trabzon’da Atatürk Posterine Saldırmışlardı. O Kişiler Kim Çıktı ?
1027 okunma

Trabzon’da Atatürk Posterine Saldırmışlardı. O Kişiler Kim Çıktı ?

Trabzon’da sarıklı ve cüppeli iki kişi, bir dükkanın önünde asılı olan Atatürklü Türk bayrağına saldırdı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayla ilgili 2 şüpheli, gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tutuklandı.

ABONE OL
Haziran 21, 2022 21:15
Trabzon’da Atatürk Posterine Saldırmışlardı. O Kişiler Kim Çıktı ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon’da Ortahisar ilçesi Kemerkaya Mahallesi Cevdet Akçay Sokak’ta cep telefonu aksesuarları satan işyerinin sahibi, bir süredir dükkanın önünde asılı duran Atatürklü Türk bayrağının yerinde olmadığını fark etti.

Bayrağın sokakta bir kenara atıldığını gören işyeri sahibi, bölgedeki kameraların kayıtlarını izledi.

Kayıtlarda, dün akşam dükkanın bulunduğu ara sokaktan geçen cüppeli ve sarıklı iki kişiden birinin, etrafı kontrol ettikten sonra Trabzonspor flamalarının da asıldığı ipteki Türk bayrağını çekip alarak yere attığı ve yoluna devam ettiği görüldü.Olay anına ilişkin görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine soruşturma başlatan polis, bayrağı yere atanın V.E., yanındakinin ise A.S. olduğunu belirledi.

Gözaltına alınan bu kişilerin Emniyet’teki işlemleri sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada ise “Atatürklü Türk bayrağına saldırı konusuyla ilgili adli makamlardan alınan talimata istinaden yapılan çalışmalarda, Türk bayrağına zarar veren V.E. ile yanındakinin A.S. olduğu tespit edilmiştir. Şahıslar ekiplerimizin çalışmaları sonucu yakalanmıştır. Şahıslar hakkında ‘Atatürk’ün hatırasına alenen hakaret ve devletin egemenlik alametlerini aşağılama’ suçlarından adli tahkikat başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.