DOLAR 32,5127 0.03%
EURO 34,6313 -0.21%
ALTIN 2.436,11-2,52
BITCOIN 21609522,82%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

THY 2 Kişilik Prag Biletini 57 bin TL Yaptı. Galatasaray taraftarı isyan etti
137 okunma

THY 2 Kişilik Prag Biletini 57 bin TL Yaptı. Galatasaray taraftarı isyan etti

ABONE OL
Şubat 12, 2024 21:06
THY 2 Kişilik Prag Biletini 57 bin TL Yaptı. Galatasaray taraftarı isyan etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde Sparta Prag ile eşleşmesinin ardından Galatasaray taraftarları, sponsorluk anlaşması gereği Galatasaray’ın Prag’a THY ile uçması gerektiğine dair bir madde olduğunu öğrenince sosyal medyada THY’ye tepki gösterdiler.

Taraftarlar, THY’nin yüksek bilet fiyatlarını ve Galatasaray’a özel bir indirim yapmamasını eleştirdiler. Ayrıca, Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’nin de sponsorlarından biri olan Pegasus’un Galatasaray’a özel indirimli biletler sunması da taraftarların tepkisini çekti.

Bazı taraftarlar, THY’nin Galatasaray’a sponsorluk anlaşmasını feshetmesini ve Galatasaray’ın kendi uçağıyla Prag’a uçmasını talep ettiler. Diğer taraftarlar ise THY’nin Galatasaray’a özel indirimli biletler sunmasını ve bilet fiyatlarını düşürmesini istediler.

THY’nin Galatasaray’a özel indirimli biletler sunup sunmayacağı veya bilet fiyatlarını düşürüp düşürmeyeceği henüz belli değil.

Sosyal medyada bazı taraftarların tepkileri şu şekilde:

  • “THY’nin Galatasaray’a sponsorluk anlaşması gereği Galatasaray’ın Prag’a THY ile uçması gerektiğine dair bir madde varmış. Bu kabul edilemez bir durum. THY’nin Galatasaray’a özel indirim yapmasını ve bilet fiyatlarını düşürmesini talep ediyoruz.”
  • “THY, Galatasaray’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’ye sponsorluk yaparken Galatasaray’a özel indirim yapmıyor. Bu ne biçim sponsorluk? THY, Galatasaray’a sponsorluk anlaşmasını feshetmeli.”
  • “Galatasaray, kendi uçağıyla Prag’a uçmalı. THY’ye para kazandırmak zorunda değiliz.”

Bu konu hakkında Galatasaray ve THY’den henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Galatasaray – Sparta Prag maçını ücretsiz ve kaçak olarak izlemek mümkün mü?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.