DOLAR 32,5742 0.14%
EURO 34,8486 0.47%
ALTIN 2.417,23-0,63
BITCOIN 21611640,32%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Temmuz 2022’de izlenecek en iyi 6 Netflix dizisi
1512 okunma

Temmuz 2022’de izlenecek en iyi 6 Netflix dizisi

ABONE OL
Temmuz 13, 2022 21:02
Temmuz 2022’de izlenecek en iyi 6 Netflix dizisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yazın en iyi dönemine giriyoruz ve Temmuz 2022’de gelen Netflix şovları bunu kesinlikle kanıtlıyor.

The Umbrella Academy’nin geri dönüşünün ardından, Hawkins’e geri dönme ve Stranger Things 4. sezonu bitirme zamanı geldi. Temmuz’da bir hayalet.

 

Ancak Temmuz 2022’de gelen en iyi Netflix şovlarının tümü izleme listenize eklemeye değer mi? Bir ay içinde çıkacak çok sayıda harika başlık varken, birkaçını daha sonrası için atlamanız gerekebilir ve biz de hangi şovların öne çıkması gerektiğine ve hangilerinin yedekte kalması gerektiğine gireceğiz.

 

En iyi Netflix dizileri Temmuz 2022

Temmuz 2022’deki en iyi Netflix şovlarını ve aşağıda Stranger Things ile başlayarak “belki” listenize eklemek isteyebileceğiniz diğer şovlardan bazılarını listeleyelim.

Stranger Things 4. sezon cilt. 2

İzlemek!Tıpkı Stranger Things 4. sezonunun Mayıs 2022’de ilk prömiyerini yaptığı zamanki gibi, süper boyutlu dördüncü sezonun büyük finaline uyum sağlamayacak herhangi bir Stranger Things hayranı olduğunu hayal edemeyiz. 1. bölüm için tarih yaratan görüntüleme rakamlarına dayanarak, Hawkins ekibinin Vecna’ya karşı savaşının 1 Temmuz’da çok büyük olacağını şimdiden söyleyebiliriz.

YABANCI ŞEYLER. (Soldan Sağa) Nancy Wheeler rolünde Natalia Dyer, Dustin Henderson rolünde Gaten Matarazzo, Steve Harrington rolünde Joe Keery, Eddie Munson rolünde Joseph Quinn, Robin Buckley rolünde Maya Hawke, Erica Sinclair rolünde Priah Ferguson, Max Mayfield rolünde Sadie Sink ve Caleb McLaughlin STRANGER THINGS’de Lucas Sinclair olarak.

Virgin River 4. sezon

İzlemek!Virgin River hayranları, üçüncü sezonun Temmuz 2021’de gösterime girmesinden bu yana dördüncü sezon için hazırlar. Bir yıl süren bekleyişten sonra, 12 bölümlük 4. sezon sonunda küçük kasabamızın favorileri ve büyük şehirleri hakkındaki tüm yakıcı sorularımızı yanıtlamak için burada. drama. Virgin River 4. sezonunun 20 Temmuz’da gösterime girdiği tek bir romantik anı kaçırmayın.

en uzun gece

Atlamak!Son zamanlarda, suç dizileri Netflix’te bir düzine kuruş oldu ve bu sizin favori türünüzse bu mutlaka kötü bir şey değil. Altı bölümlük İspanyol suç-gerilim filmi The Longest Night 8 Temmuz’da başlıyor, ancak yıl boyunca lokmalık suç ücretini doldurduysanız, izleyecek yeni içerik bitene kadar bunu atlamaktan çekinmeyin.

 

Bu, kaltak. (Soldan Sağa) Boo, Bitch’in 104. bölümünde Lea rolünde Jami Alix, Jake C rolünde Mason Versaw, Erika rolünde Lana Condor.

Boo, kaltak

İzlemek!Sevdiğim Tüm Erkeklere Önce Yıldız Lana Condor, ürkütücü komedi sınırlı dizisi Boo, Bitch için Netflix’e geri döndü. Condor, sonunda yaşamaya karar veren, ancak daha sonra onun bir hayalete dönüştüğünü öğrenen bir lise son sınıf öğrencisi rolünde. 8 Temmuz’da yayınlanmaya başladığında kesinlikle eğlenceli sekiz bölümlük sınırlı diziye göz atın.

Ölümcül Deney

İzlemek!Başarılı bir film serisini başlatan hit video oyununa dayanan Resident Evil, 14 Temmuz’da yazın korku olayı olarak geliyor. Sekiz bölümlük korku-bilim kurgu dizisi, video oyunu hayranları, film hayranları ve genel olarak korku hayranları için mutlaka izlenmesi gereken bir dizi. Yazın en çok konuşulan yeni Netflix dizilerinden biri olacak!

Seks Odası Nasıl İnşa Edilir?

Atlamak!Son birkaç yılda Netflix’te bir dizi kafa karıştıran senaryosuz dizi oldu. Bazıları isabet aldı ve bazıları ıskalandı, ancak bazıları muhtemelen isabet/ıska tozu yatışana kadar atlanmalıdır. Netflix, 8 Temmuz’da How to Build a Sex Room’u başlatıyor ve bu tam olarak başlığın ima ettiği şeyle ilgili. Bu senin fincan çayın değilse geç.

 

Kepp Nefesi. Melissa Barrera, Kepp Breathing’in 102. bölümünde Liv rolünde.

Nefes almaya devam et

İzlemek!Netflix, sınırlı dizilerle harika bir yıl geçiriyor ve akış hizmetleri, bu yaz Keep Breathing ile listesine bir giriş daha ekliyor. Bu, yetenekli Scream 5 yıldızı Melissa Barrera’nın başrolde olduğu bir hayatta kalma dizisi ve sadece bu nedenle, mutlaka izlenmesi gereken bir dublaj yapıyoruz. Sürükleyici sınırlı dizinin altı bölümünün tamamı 28 Temmuz’da başlıyor.

Stonks Kralı

Atlamak!King of Stonks, muhtemelen bu ay çıkacak Stranger Things ve Virgin River gibi büyük sürümlerle çoğu Netflix izleyicisinin radarında değil. Altı bölümlük Alman komedi-dramı, her izleyici için en ilgi çekici konsept olmayabilecek bir finansal dolandırıcıya odaklanıyor. Finansal bir dram havasında değilseniz, King of Stonks’u atlayın.

kuplajsız

İzlemek!Neil Patrick Harris, ortak yaratıcılar Darren Star ve Jeffrey Richman’ın imzasını taşıyan romantik komedi dizisi Uncoupled ile A Series of Unfortunate Events’in bitiminden sonra Netflix’e geri dönüyor. Harris, 17 yıllık kocası onu terk ettikten sonra yeni bekar bir adam olarak rol alıyor. Sekiz bölümlük romantik komedi 29 Temmuz’da geldiğinde bu yazın en büyük sürprizlerinden biri olabilir.

Temmuz ayında hangi Netflix dizilerini izleyip atlayacaksınız?

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.