DOLAR 32,6249 0.26%
EURO 34,7875 0.3%
ALTIN 2.419,95-0,52
BITCOIN 21619860,48%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Tarım Kredi Marketlere koşsun, bu gece tüm etiketler değişiyor Ayçiçek yağı, toz şeker, süt, tavuk, kırmızı et, un, çay!
462 okunma

Tarım Kredi Marketlere koşsun, bu gece tüm etiketler değişiyor Ayçiçek yağı, toz şeker, süt, tavuk, kırmızı et, un, çay!

Yarın sabah başlıyor! Tam 1400 marketin önünde resmen izdiham çıkacak. Ayçiçek yağı, toz şeker, süt, tavuk, kırmızı et, un, çay hepsinin fiyatı düşüyor. Hem de en dibe düşüyor. Tarım Kredi Kooperatif Marketler yarın sabah itibariyle indirime giriyor. Vatandaşların sepeti dolacak, uygun fiyatlı alışveriş için kuyruklar oluşacak. İşte Tarım Kredi Marketleri Ayçiçek yağı, toz şeker, süt, tavuk, kırmızı et, un, çay indirimli fiyatları…

ABONE OL
Ağustos 15, 2022 10:16
Tarım Kredi Marketlere koşsun, bu gece tüm etiketler değişiyor Ayçiçek yağı, toz şeker, süt, tavuk, kırmızı et, un, çay!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayçiçek yağı, toz şeker, süt, tavuk, kırmızı et, un, çay! Alışveriş poşetini alan Tarım Kredi Marketlere koşsun, bu gece tüm etiketler değişiyor.Tarım Kredi Kooperatif market indirimi başlıyor. Yarın sabah itibariyle 30’dan fazla ürün bu marketlerde indirime girecek. Bu gece tüm etiketler değişiyor. Türkiye genelinde bulunan 1400 Tarım Kredi markette fiyatlar düşüyor, daha ucuz oluyor. Fiyatı düşecek ürünler arasında yok yok. Vatandaşların tüm temel gıda ihtiyaçları adeta dibe vuracak. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın da açıklama yaptı. Özellikle temel gıda ürünlerinde çok ciddi bir indirimin olduğunu söyleyen Aydın, vatandaşların Tarım kredi marketler sayesinde sepetini çok ucuza doldurma şansı olduğunu dile getirdi.

 

 

Peki, 15 Ağustos Tarım kredi Market indirimleri neler? Hangi ürünlerde fiyat indirimi düşecek? Hangi illerde Tarım Kredi market var? İşte TKM 15 Ağustos 2022 indirimleri…

 

15 AĞUSTOS TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLERİ

Tarım kredi kooperatif market indirimi yarın sabah itibariyle başlıyor. Her evin ihtiyacı olan ürünler Tarım Kredi Marketlerde sabah saatlerinden itibaren indirimli olarak satılacak. Etiketler bu gece itibariyle değişiyor. 15 Ağustos Tarım kredi market indirimi ile fiyatı düşecek olan ürünler ise şöyle; “Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, kağıt peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi. Ancak Tarım kredi kooperatifinden yapılan son açıklama ile birlikte ilerleyen günlerde bu ürünlere yeni ürünlerinde ekleneceği belirtildi. Tarım kredi’de indirimli ürün sayısı 40’a yükselecek.

 

HANGİ İLLERDE TARIM KREDİ MARKET VAR?

Tarım Kredi Marketin şu anda Türkiye genelinde 1400 şubesi var. Şu anda ekonomik alışveriş yapmak isteyen bir çok kişi de kendi ilinde tarım kredi market olup olmadığını merak ediyor ve öğrenmek istiyor. İşte Tarım kredi market şubesi olan iller:

“Afyon, Aydın, Ankara, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Bolu, Çanakkale, Çankırı, Düzce, Eskişehir, Giresun, İzmir, İstanbul, Karaman, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Ordu, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon ve Yalova.”

Şu anda Tarım kredi marketin 1400 şubesi bulunuyor. Ancak yapılan açıklama ile birlikte şube sayısının 2000’e çıkarılacağı bildirildi. Yani açılacak yeni şubelerle beraber artık tüm illerde tarım kredi market olacak.

 

 

Kaynak adanaseshaber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.