Categories: Gündem

Tam liste, Ücretsiz Film İzleme Siteleri

Evde vakit geçirmek, yeni eğlence kaynakları aradığınızı keşfedebilir. Netflix ve Disney+’ın sunduğu her şeyi zaten izliyorsanız, ancak diğer akış hizmetleri için ödeme yapmak istemiyorsanız, her zaman interneti kullanabilirsiniz. Sayısız ücretsiz çevrimiçi film akışı sitesiyle, henüz görmediğiniz bazı eylemler olması gerekir. Dizüstü bilgisayarınızda, akış cihazınızda ve hatta telefonunuzda izleyebileceğiniz bazı seçenekleri bir araya getirdik. Keşfedilmemiş, büyüleyici belgeselleri, hareketli klasikleri veya en yeni hitleri seviyorsanız, her tür, zevk ve akış seçeneği için bir platform var.

 

 

 

Bu ücretsiz çevrimiçi film akışı sitelerine göz attığınızda, koltuğunuzun rahatlığında veya kendinizi ilgi çekici bir filme kaptırmak çok güzel olurdu. İstediğiniz her yerde saatlerce eğlencenin keyfini çıkarmanızı sağlayacak bir veya daha fazla bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

 

 

  1. Bounce; İlk Afrikalı-Amerikalı yayın ağı olan Bounce, Amerika Birleşik Devletleri’nde yerel televizyonda ve kablolu yayında yayınlandı, ancak çevrimiçi olarak da mevcuttu. Filmleri, orijinal TV dizilerini ve daha fazlasını aktarabilirsiniz.
  1. Crackle; Crackle, filmler, şovlar ve orijinal içerik sağlayan bir video ağıdır. Crackle.com’da ücretsiz filmler izleyebilirsiniz.
  2. Fawesome.tv; 25 türde, abonelikte ve anında HD akışta 10.000’den fazla film ve şovdan oluşan harika bir koleksiyon. İlginizi çeken bir şeyi TV’nizde bulabilirsiniz.
  3. IMDb TV; Filmler, TV şovları veya oyuncular hakkında daha fazla bilgi edinmek için İnternet Film Veritabanı IMDb’yi duymuş veya hatta kullanmış olabilirsiniz.
  4. Open Culture; Retro filmlerden hoşlanıyorsanız, Open Culture’ın koleksiyonu bütçenize uygun olabilir.
  5. Peacock TV; Peacock TV ücretli bir hizmet sunar, ancak Comcast’in NBCU niversal akış uygulaması ayrıca devasa bir film koleksiyonu. Binlerce saatlik ücretsiz programlama sunar.
  6. Pluto TV; Reklam destekli akış platformu Pluto TV, isteğe bağlı ve canlı akış içeriğinden oluşan devasa bir kitaplığa sahiptir.
  7. Redbox; Redbox’ın market ve eczanelerin dışında DVD kiralayabileceğiniz bir kiosk olduğunu düşünebilirsiniz.
  8. The Roku Channel; Roku Kanalı ayrıca canlı TV kanalı olarak binlerce ücretsiz film ve TV şovu sunar.
  9. Sling TV; Premium sürüm daha fazla hizmet sunarken, Sling TV ayrıca koşulsuz ücretsiz bir hesap sunar.
  10. Tubi; Fox Corporation’a ait olan Tubi, kablolu TV’den daha az reklam içeren, reklam destekli bir akış hizmetidir.
  11. Xumo; Xumo, türe göre film kanalları dahil olmak üzere 190’dan fazla kanala sahiptir.
  12. Yidio; Diğer birçok ücretsiz çevrimiçi film akışı sitesinin aksine, İnternet Videonuzun kısaltması olan Yidio bir video toplayıcıdır.
iyihaberim

Recent Posts

Justin TV Fenerbahçe – Sivasspor Canlı Maçı İzleme linki! Taraftarium24, Selçuk Sports Canlı Maç İzleme linki!

Futbol heyecanını yaşarken, canlı maç yayınlarının kaliteli ve kesintisiz olması önemlidir. Bu noktada, futbolseverlerin ihtiyaçlarını…

1 hafta ago

Fenerbahçe – Sivasspor Canlı Maç İzleme linki! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports

Futbol severlerin merakla beklediği Fenerbahçe - Sivasspor maçı heyecanı doruklara çıkıyor. Bu önemli müsabakayı canlı izlemek isteyenler…

1 hafta ago

Taraftarium24 Fenerbahçe Adana Demirspor maçı canlı izle Şifresiz Bein Sport Justin TV Selçuk Sports Kralbozguncu Fb Adana canlı izle Netspor tv kaçak link

Fenerbahçe maçı canlı izle HD Fenerbahçe Adana Demirspor canlı maç izle Adana Fenerbahçe macini canli…

1 hafta ago

19 yaşındaki oğlum, 29 yaşındaki üvey annesiyle kaçtı!, Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Nisan 2024

Umut Bey, eşi Nagihan Hanım'ın kendisinden 8 yaşında küçük bir kızı olduğunu ve bu kızın…

1 hafta ago

Taraftarium24 Galatasaray Pendikspor (21.04.2024) Canlı Yayın | Beinsports CANLI İZLE Selçuksports Justin TV izle

Galatasaray Pendikspor maçı canlı izle. Galatasaray Pendikspor canlı izle Exxen YouTube World Turk TRT Spor…

2 hafta ago

Galatasaray – Pendikspor Canlı Maç İzle! Taraftarium24, Justin TV, Selçuk Sports Canlı Maç İzle!

Futbolseverler için heyecan verici bir karşılaşma yaklaşıyor: Galatasaray ile Pendikspor arasındaki maç. Taraftarlar, bu mücadeleyi canlı olarak izleyebilmek için…

2 hafta ago