DOLAR 32,5944 0.35%
EURO 34,8593 0.33%
ALTIN 2.507,820,96
BITCOIN 21061411,43%
İstanbul
11°

HAFİF YAĞMUR

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Tam liste, Ücretsiz Film İzleme Siteleri
941 okunma

Tam liste, Ücretsiz Film İzleme Siteleri

Ücretsiz Film İzleme Siteleri Nelerdir? Ücretsiz, Bedava Dizi film keyiflerinden yararlanmak ister misiniz? Dizi veya Film koleksiyonunuza yeni seçenekler eklemek ister miydiniz?

ABONE OL
Temmuz 25, 2022 18:24
Tam liste, Ücretsiz Film İzleme Siteleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Evde vakit geçirmek, yeni eğlence kaynakları aradığınızı keşfedebilir. Netflix ve Disney+’ın sunduğu her şeyi zaten izliyorsanız, ancak diğer akış hizmetleri için ödeme yapmak istemiyorsanız, her zaman interneti kullanabilirsiniz. Sayısız ücretsiz çevrimiçi film akışı sitesiyle, henüz görmediğiniz bazı eylemler olması gerekir. Dizüstü bilgisayarınızda, akış cihazınızda ve hatta telefonunuzda izleyebileceğiniz bazı seçenekleri bir araya getirdik. Keşfedilmemiş, büyüleyici belgeselleri, hareketli klasikleri veya en yeni hitleri seviyorsanız, her tür, zevk ve akış seçeneği için bir platform var.

 

 

 

Bu ücretsiz çevrimiçi film akışı sitelerine göz attığınızda, koltuğunuzun rahatlığında veya kendinizi ilgi çekici bir filme kaptırmak çok güzel olurdu. İstediğiniz her yerde saatlerce eğlencenin keyfini çıkarmanızı sağlayacak bir veya daha fazla bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

 

 

  1. Bounce; İlk Afrikalı-Amerikalı yayın ağı olan Bounce, Amerika Birleşik Devletleri’nde yerel televizyonda ve kablolu yayında yayınlandı, ancak çevrimiçi olarak da mevcuttu. Filmleri, orijinal TV dizilerini ve daha fazlasını aktarabilirsiniz.
  1. Crackle; Crackle, filmler, şovlar ve orijinal içerik sağlayan bir video ağıdır. Crackle.com’da ücretsiz filmler izleyebilirsiniz.
  2. Fawesome.tv; 25 türde, abonelikte ve anında HD akışta 10.000’den fazla film ve şovdan oluşan harika bir koleksiyon. İlginizi çeken bir şeyi TV’nizde bulabilirsiniz.
  3. IMDb TV; Filmler, TV şovları veya oyuncular hakkında daha fazla bilgi edinmek için İnternet Film Veritabanı IMDb’yi duymuş veya hatta kullanmış olabilirsiniz.
  4. Open Culture; Retro filmlerden hoşlanıyorsanız, Open Culture’ın koleksiyonu bütçenize uygun olabilir.
  5. Peacock TV; Peacock TV ücretli bir hizmet sunar, ancak Comcast’in NBCU niversal akış uygulaması ayrıca devasa bir film koleksiyonu. Binlerce saatlik ücretsiz programlama sunar.
  6. Pluto TV; Reklam destekli akış platformu Pluto TV, isteğe bağlı ve canlı akış içeriğinden oluşan devasa bir kitaplığa sahiptir.
  7. Redbox; Redbox’ın market ve eczanelerin dışında DVD kiralayabileceğiniz bir kiosk olduğunu düşünebilirsiniz.
  8. The Roku Channel; Roku Kanalı ayrıca canlı TV kanalı olarak binlerce ücretsiz film ve TV şovu sunar.
  9. Sling TV; Premium sürüm daha fazla hizmet sunarken, Sling TV ayrıca koşulsuz ücretsiz bir hesap sunar.
  10. Tubi; Fox Corporation’a ait olan Tubi, kablolu TV’den daha az reklam içeren, reklam destekli bir akış hizmetidir.
  11. Xumo; Xumo, türe göre film kanalları dahil olmak üzere 190’dan fazla kanala sahiptir.
  12. Yidio; Diğer birçok ücretsiz çevrimiçi film akışı sitesinin aksine, İnternet Videonuzun kısaltması olan Yidio bir video toplayıcıdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.