DOLAR 32,5609 0.14%
EURO 34,8637 0.56%
ALTIN 2.426,28-0,25
BITCOIN 21739771,36%
İstanbul
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik.
2028 okunma

Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik.

Kadın modasının zarif aksesuarları şüphesiz takılar… Günlük kombinlerden şık davetlere mükemmel tamamlayıcı rolündeki takılar, doğru seçildiğinde kıyafetinin aurasını anında birkaç basamak üste taşıyabilme potansiyelinde. Her ne kadar küçük detaylar gibi görünse de takı seçimi söz konusu olduğunda çoğu zaman bu o kadar kolay olmayabiliyor, sen ne dersin?

ABONE OL
Haziran 9, 2022 22:46
Takı ve makyaj uyumuna trend örnekleri sizler için derledik.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saç ve makyajınız görünümünüzü geliştiren, tamamlayan, hatta bazen tamamen değiştiren etkenlerdir. Cilt tonu, yüz şekli, hazırladığınız kombin gibi detaylarla saç ve makyaja karar verdiniz diyelim. Peki, takılar ne olacak?

Takılarınızı saç ve makyajınızla bütünleştirdiğinizde bir adım daha öne çıkarsınız. “Doğru kombine doğru aksesuar” iyi bir yaklaşım olsa da yetersizdir. Yapacağınız makyaj ve seçeceğiniz saç modeli görünümünüzü bir araya getirir.

Makyajınızın Tonlarına Uyumlu Ya Da Zıt Olanı Seçin

Makyajınızdaki renkleri ve tonları, takılarınızla vurgulamalısınız. Etkileyici ve eğlenceli bir görünüm yaratmak için, makyajınızla birlikte çalışan aksesuarları seçmek önemli. Zıtlıkla güzelleşen veya birbirine uyumlu takılar seçerek, tamamen sizi yansıtan stili oluşturabilirsiniz. Burada önemli olan oluşturacağınız bütünün kendi içinde dengeli, estetik ve güzel görünmesidir.

Kısa Saçlar

Yalnızca kısa bir zaman ayırarak saçınızın, makyajınızın ve takılarınızın mükemmel uyumunu sağlayabilirsiniz. Bunu başarmanın püf noktası, makyaj için seçtiğiniz renklerde ve saç modelinizde gizlidir. Kısa saçlarınız varsa uzun takılar tercih ederek boynunuzu vurgulayabilir, makyaj sırasında gözlerinize ve yanaklarınıza odaklanabilirsiniz. Seçeceğiniz kolye parıltılı ise; mat bir kırmızı rujla yüzünüzün tam ortasında bir etki alanı yaratabilirsiniz. Parlak takılar; kırmızı rujlara, saçlarda sarının ve kızılın her tonuna bayılırlar.

Uzun Saçlar

Açık bıraktığınız uzun saçlarınıza yine açık tonlarda bir makyaj yapmak istiyorsanız; altın ve gümüş rengi takıları, hatta belki de incileri tercih edebilirsiniz. Bu seçimler, saçınızdaki hareketliliği yansıtacak ve makyajınızın yumuşak ama çekici görünmesini sağlayacaktır.

Eğer özel bir gece için giyiniyorsanız, koyu tonlarda vurguladığınız makyajınızı; metal ya da göz farı veya rujunuzla eşleşen takılarla uyumlayabilirsiniz. Kıyafetiniz tamamen renkli ve desenliyse, makyajınızın veya takılarınızın çatışmaması için sade renk seçimleri yapmalısınız. Altın rengi takılar daha yoğun bir etki yapacağından, gözlerinizi siyah bir göz kalemi ile çerçevelemek isteyebilirsiniz.

Önce Makyajınızı Sonra Takınızı Belirlemelisiniz

Hafif ve yumuşak görünümlü bir makyaj yaptıysanız, parlak detaylardan ve metallerden oluşan bohem kolyeler takabilirsiniz. Göz ve dudaklarınıza uyguladığınız renklerdeki tercihler, dudaklarınızı ve küpelerinizi vurgulamanızı sağlayacaktır.

Takılar, kıyafetinize ve kendinize ışıltı katmanın en kolay ve keyifli yoludur. Makyajınız ve saç modeliniz sayesinde dikkatleri doğru takılarla süslediğiniz kulaklarınıza, yüzünüze ve boynunuza alabilirsiniz. Doğru kombinler üzerine dengelenmiş bir stil, en yüksek zarafeti elde etmenizi sağlayacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.