DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20607393,52%
İstanbul
15°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nun Sokağının adının değiştirilecek.
210 okunma

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nun Sokağının adının değiştirilecek.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nun da bulunduğu Akasyalı Sokağının adının değiştirilerek Fahrettin Paşa Sokağı yapılacağını açıkladı.

ABONE OL
Aralık 30, 2023 00:21
Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nun Sokağının adının değiştirilecek.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe ve Galatasarayarasında oynanacak Süper Kupa final karşılaşmasının Suudi Arabistan yönetiminin skandal davranışları nedeniyle iptal edilmesine yönelik tepkiler devam ediyor.

Kararın ardından açıklama yapanBeşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu‘nun bulunduğu Akasyalı Sokağın ismininFahrettin Paşa Sokağıolarak değiştirileceğini duyurdu.

ATATÜRK VE FAHRETTİN PAŞA KÖŞESİ YAPILACAK

 

Akpolat,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Değerli komşularım,

Birinci Dünya Savaşı’nda zor koşullarda Medine’yi kutsal topraklarımızı 2 yıl 7 ay başarıyla savunan vatansever Çöl Kaplanı Fahreddin Paşa’nın adını Belediye Meclisimize sunacağımız önerge ile Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’nun bulunduğu Akasyalı Sokağa vereceğiz.

Sokağımızda aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucusuMustafa Kemal Atatürk ve Fahreddin Paşa’nınözel bir görsel alanı olacak.” dedi.

KAYNAK:HALKTV

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.