DOLAR 32,5850 0.12%
EURO 34,7935 0.18%
ALTIN 2.437,180,19
BITCOIN 21732422,44%
İstanbul
19°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Sulama kanalına uçan otomobili gelin arabası olarak süsledi
275 okunma

Sulama kanalına uçan otomobili gelin arabası olarak süsledi

ABONE OL
Ocak 5, 2024 00:39
Sulama kanalına uçan otomobili gelin arabası olarak süsledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa’da, 8 ay önce eşi ve 4 çocuğunun ölümüyle sonuçlanan kazada kurtulan Hasan Çetin, yeniden evlendi. Çetin, kazada uçan otomobilini gelin arabası olarak kullandı.

Olay, 2023 yılının Temmuz ayında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana geldi. Hasan Çetin’in kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sulama kanalına uçtu. Kazada otomobildeki Çetin’in eşi ve 4 çocuğu hayatını kaybetti. Çetin ise kendi imkanlarıyla sudan çıkarak kurtuldu.

Kazanın ardından psikolojik tedavi gören Çetin, 2 ay önce yeniden evlendi. Çetin, bu kez kazada uçan otomobilini gelin arabası olarak kullandı. Otomobil, beyaz çiçeklerle süslendi.

Çetin, yaptığı açıklamada, “Kaza sonrası eşimi ve çocuklarımı kaybettim. Çok zor günler geçirdim. Ancak, hayat devam ediyor. Yeniden evlenmeye karar verdim. Kazada uçan otomobilimi de gelin arabası olarak kullanmak istedim. Bu otomobil, benim için önemli bir anı. Bu anı unutmak istemiyorum.” dedi.

Çetin’in gelin arabası olarak kullandığı otomobil, çevredekilerin dikkatini çekti. Bazı vatandaşlar, fotoğraf çektirmek için otomobilin yanında durarak Çetin’i tebrik etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.