DOLAR 32,5920 0.23%
EURO 34,8342 0.47%
ALTIN 2.414,78-0,73
BITCOIN 21566570,17%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Sugar Daddy Ne Demek? Sugar Daddy Ve Sugar Baby Neden Olur? ne anlama gelmektedir?
292 okunma

Sugar Daddy Ne Demek? Sugar Daddy Ve Sugar Baby Neden Olur? ne anlama gelmektedir?

Sugar dady ve sugar baby ifadeleri son zamanda sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Peki dikkat çeken bu kelimeler aslında ne anlama gelmektedir? Sizler sugar dady ve sugar baby olabilir misiniz?

ABONE OL
Temmuz 8, 2022 03:44
Sugar Daddy Ne Demek? Sugar Daddy Ve Sugar Baby Neden Olur? ne anlama gelmektedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sugar dady ve sugar baby ifadeleri son zamanda sıklıkla karşımıza çıkmaktadır. Peki dikkat çeken bu kelimeler aslında ne anlama gelmektedir? Sizler sugar dady ve sugar baby olabilir misiniz? Sizler için sugar dady ve sugar baby ifadelerine ait detayları derledik.

 

Sugar dady ifadesi daha çok zengin erkekler için kullanılan bir ifadedir. Sugar baby ifadesi ise daha çok kadınlar için kullanılır. Zengin olan ve yaş olarak ilerlemiş olan bazı erkekler kendilerini iyi hissettirecek kızlarla birlikte olmak isteyebilmektedir. Bu durumda, bu ifadeler kullanılır.

Sugar Dady Nedir?

Zengin erkekler, kariyerleri boyunca işlerine fazla odaklanmaktadır. Bu durum, bu kişilerin başarılı şekilde ilişki hayatları geliştirmesinin önüne geçebilir. Bu durumda, kendilerini iyi hissettirecek kadınlarla birlikte olmak adına paralarını harcamaktan kaçınmazlar. Bu erkekler, sugar dady olarak isimlendirilir.

Sugar Baby Nedir?

Sugar baby ifadesi zengin erkeklerle birlikte olmayı kabul eden kadınlar için kullanılan bir ifadedir. Dünya görüşü buna uygun olan kadınlar, zengin erkeklerle birlikte olmayı kabul edebilir. Bu kadınlar genel olarak sugar baby olarak bilinir. Paranız varsa veya dünya görüşünüz buna uygunsa siz de sugar dady veya sugar baby olabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.