DOLAR 32,5584 0.12%
EURO 34,6827 0.03%
ALTIN 2.417,10-0,63
BITCOIN 21674680,25%
İstanbul
17°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Stranger Things oyuncu kadrosu: Net değerlerine göre en zengin yıldızlar
509 okunma

Stranger Things oyuncu kadrosu: Net değerlerine göre en zengin yıldızlar

ABONE OL
Temmuz 22, 2022 23:50
Stranger Things oyuncu kadrosu: Net değerlerine göre en zengin yıldızlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Stranger Things 4. sezon 2. cildinin bu ayın başlarında yayınlanmasından sonra heyecan azalmaya başladığına göre, beşinci ve son taksit prömiyerlerine kadar 2024’e kadar beklememiz gerekebilir gibi görünüyor. Tabii ki 2022’de izleyeceğimiz başka bilimkurgu/fantezi dizilerimiz olacak ama bu Netflix Orijinalini kaçırmamak elde değil! Şov ve oyuncu kadrosu hakkında yeni güncellemelere ihtiyacınız varsa, sizi suçlamıyoruz.

Görünüşe göre Stranger Things’in oyuncu kadrosu hakkında bilinmesi mümkün olan her şeyi araştırdık. Bekle! Net değerlerine göre kadroda kimin en zengin olduğu hakkında konuşmadık. Lafı fazla uzatmadan, Stranger Things kadrosunun ana üyelerine ve net değerlerine geçelim.

 

 

Celebrity Net Worth’a göre, David Harbour’ın net değeri 6 milyon dolar. Bu kazanılacak önemli bir para, ama bir süredir oyunculuk yaptığı ve Scarlett Johansson ile Black Widow’da oynadığı için daha fazla kazanacağını düşünürdüm.

Winona Ryder net değeri 2022

 

Celebrity Net Worth tarafından belirtildiği gibi, Millie Bobby Brown 10 milyon dolar değerinde ve bu sayının çok yakında yükseleceği kesin. Bildirildiğine göre, bu yıl Netflix’i vuracak olan Enola Holmes 2’deki başrolü için ona 10 milyon dolar daha ödeniyor. Herkes Eleven’ı sever ve Stranger Things 1. sezon çıktığında, oyuncu kesinlikle kadronun en popüleriydi. Yani, net değeri gerçekten şok edici değil. Kesinlikle hak ediyor!

Finn Wolfhard net değeri 2022

 

 

The WealthRecord’a göre Wolfhard’ın net değeri 4 milyon dolar. Finn Wolfhard, It, The Addams Family ve Ghostbusters: Afterlife gibi birçok bilinen filmde yer aldı, bu yüzden net değeri mantıklı.

Noah Schnapp net değeri 2022

 

Celebrity Net Worth’a göre Noah Schnapp’in net değeri 3 milyon dolar. Başlangıçta Noah’ın rol arkadaşı Finn Wolfhard ile aynı net değere sahip olmadığına şaşırdım, ama sonra onun kemer altında o kadar fazla oyunculuk deneyimi olmadığını fark ettim.

Natalia Dyer net değeri 2022

 

 

Natalia, 1. sezondan beri Stranger Things’in bir parçası, bu nedenle Celebrity Net Worth tarafından bildirildiği üzere net değerinin 4 milyon dolar olması şaşırtıcı değil. Evet, Tanrım, Evet yıldızı Natalia Dyer’ın ne kadar yetenekli olduğu için daha büyük bir net değeri olduğunu düşünürdüm. Ama sanırım filmografisine baktığınız zaman, bazı oyuncu arkadaşları gibi o kadar popüler projede yer almamış. 4 milyon dolar, özellikle de kendisi gibi genç bir oyuncu için hala çok büyük bir para.

Caleb McLaughlin net değeri 2022

 

WealthyPersons’a göre Caleb McLaughlin’in net değeri 4 milyon dolar. 2020’de Netflix filmi Concrete Cowboy’da harika bir iş çıkardı, bu yüzden diğer TV şovlarında ve filmlerinde rol aldıkça net değerinin artacağından eminiz.

Gaten Matarazzo net değeri 2022

 

 

WealthyPersons tarafından bildirildiği üzere Gaten Matarazzo, net değeri 5 milyon dolar olan parayı eve getiriyor. 19 yaşındaki oyuncu Stranger Things’deki Dustin Henderson rolünün yanı sıra Netflix’te Prank Encounters’a ev sahipliği yaptı ve Waffles + Mochi, The Blacklist ve The Angry Birds Movie 2 gibi yapımlarda rol aldı.

Sadie Sink net değeri 2022

 

Sadie Sink, kariyer filmografisine giderek daha fazla film ekliyor ve net değerinde gösteriliyor. Ünlü Net Değer, Sadie’nin net değeri 1 milyon dolar olduğunu bildirdi. Netflix için Fear Street Part Two: 1978 ve Fear Street Part Three: 1666’da ve Taylor Swift’in Dylan O’Brien’la birlikte “All Too Well” müzik videosunda oynadıktan sonra net değerinde kesinlikle bir artış görmeliyiz.

Charlie Heaton net değeri 2022

 

WealthyPersons’a göre Charlie Heaton’ın net değeri 5 milyon dolar. Oyuncu, Stranger Things’de Jonathan’ı oynamanın yanı sıra 2020 Marvel filmi The New Mutants ve radarın altından uçan birkaç filmde rol aldı.

Joe Keery net değeri 2022

 

Celebrity Net Worth tarafından iddia edildiği gibi, Joe Keery’nin net değeri 4 milyon dolar. Stranger Things’de Steve olarak büyük bir role yükseltildikten sonra net değerinde önemli bir artış olduğundan eminim. Aynı zamanda başarılı bir müzisyen ve “DJO” adını kullanıyor.

Maya Hawke net değeri 2022

 

Celebrity Net Worth’a göre Maya Hawke’nin net değeri 3 milyon dolar. O, eğlence sektöründe hâlâ yeni ama bu, aktris ve şarkıcının işinin ehli olmadığı anlamına gelmiyor. Fear Street Part One: 1994’te ve Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time… In Hollywood’da rol aldı. Ama ailesi Ethan Hawke ve Uma Thurman olduğunda 3 milyon dolar onun için gerçekten bir şey ifade ediyor mu?

Dacre Montgomery net değeri 2022

 

Celebrity Net Worth tarafından belirtildiği gibi, Montgomery’nin net değeri 2 milyon dolar. 27 yaşındaki aktörün hâlâ çok ileri görüşlü biri olduğunu düşünürsek, net değerinin olduğu gibi olması mantıklı. Ancak, kendisi için iyi bir miktar para kazanıyor! Yakın zamanda Elvis filminde bir rol aldı, bu yüzden net değerinin sadece buradan artacağından eminiz.

Jamie Campbell Bower net değeri 2022

 

Jamie Campbell Bower, Stranger Things’e yeni gelen biri olabilir, ancak yıllardır eğlence sektörünün içinde. Bu nedenle, Celebrity Net Worth’a göre net değeri 3 milyon dolar. Onu Ölümcül Oyuncaklar: Kemikler Şehri, Alacakaranlık filmlerinden birkaçı, Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi ve Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1’deki rolleriyle tanıyabilirsiniz.

Joseph Quinn’in net değeri

 

Quinn şüphesiz birçok Stranger Things hayranı için yeni bir yüz ama 2011’den beri oyunculuk yapıyor. The Wiki Feed’e göre 29 yaşındaki ünlünün net değeri 3 milyon dolar. Bir ömür boyu Eddie Munson rolüne girmeden önce Quinn, Game of Thrones, Howards End, Overlord, Dickensian, Catherine the Great ve diğer oyunlarda yer aldı.

Stranger Things kadrosu ve Stranger Things 5. sezonu hakkında daha fazla bilgi için bizi izlemeye devam edin!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.